AKTUELNO

Ni sama nije bila sigurna da li to da ispriča!

Serija "Šifra Despot" ruši sve rekorde gledanosti, a kako je nedavno potpisan ugovor između vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića i "Contrast" studija da se snima još 45 epizoda, ekipa serije vredno radi.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisije "Premijera" na setu je srela i Marijanu Mićić, koja u ovoj seriji igra buduću kumu glavnog junaka Despota Despotovića, a sa njim će imati i neke ljubavne scene. Ona je otkrila da joj se nešto slično desilo i u privatnom životu:

Ispričaću ti jednu situaciju. Moj sadašnji kum, koga sam ja venčala sa njegovom ženom, u crkvi... ju ovo uopšte nije za televiziju - rekla je Marijana kroz smeh, a onda nastavila - to je bio moj prvi dečko. To je bilo baš davno, ima 20 godina i mi smo dugo već najbolji drugovi i on je mene pitao da mu budem kuma i ja sam otišla kod popa da pitam da li to mogu - otkrila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle SKANDALA, oglasila se i Sonja: Evo šta je rekla o NAVODNOM NAPADU na devojku NJENOG BIVŠEG MUŽA! (FOTO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera", možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu:

Autor: N. Vujčić

#Marijana Mićić

#Premijera

'