AKTUELNO

Ono je sve zanimalo!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Lepi Mića uspeo je da izvuče odgovor iz Dragane Mitar, koji su svi toliko dugo čekali. Njega je zanimalo šta je ona osećala prema svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću.

Foto: TvPink

Naime, po ulasku Pavla Jovanovića, obelodanila se ljubavna romansa koju je imao sa Draganom, dok je ona bila sa svojim suprugom. To je nakon nekog vremena zasmetalo Mitrovoj, jer je Pavle, kako je navela, priču zavrteo zbog njene priče. Lepi Mića postavio je pitanje, zbog kojeg je nastao muk u Zadruzi.

Zašto ti smatraš da u svakom momentu možeš okrenuti na svoju vodenicu? Gde je tu prava istina? Da li si volela Pavla, da li ti je bio ljubav ili je za tebe to bio kr*s varijanta - upitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA SE SMIRI: Adam sumnja da je porodica ZABORAVILA NA NJEGA! Sale Tru se NAJEŽIO od njegove priče (VIDEO)

Očigledno me nije dobro upoznao i za mene je to bila samo kr*s kombinacija - odbrusila je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'