AKTUELNO

Saznali su ono što ih je zanimalo!

Zadrugare je večeras Veliki šef obavestio da će u sklopu "specijalne nedelje" u impresivnom gradu biti otvorena fabrika u kojoj će raditi izabrani dobrovoljci, a to su Filip, Nena, Nikola, Sanja, Teodora, Luna, Zorana i Mina. Oni su večeras saznali i još neke stvari kada je rad u fabrici u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, iako još nije otkriveno šta će fabrika proizvoditi, učesnici najgledanijeg rijalitija su saznali neke druge detalje:

Dragi zadrugari, još uvek vam nećemo reći šta će raditi radnici u fabrici, ali sada ćete čuti kakvo je radno vreme i pauze. Radno vreme je od 8 do 15 časova. Kako bi radnici bili odmorni, spavaće odvojeno od ostalih zadrugara u jednom delu spavaće sobe, a tokom specijalne nedelje nije moguće mešanje zadrugara u spavaćoj sobi. I jedni u drugi zadrugari će imati obaveze, a radnici fabrike će dobijate dnevnicu, i to po 800 dinara ukoliko budu ispoštovali sve - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SADA ĆE OSETITI ŠTA ZNAČI TEŽAK RAD: U Zadruzi se OTVARA FABRIKA, a evo ko će RADITI U NJOJ! (VIDEO)

Kako nije izabran za dobrovoljca, Sloba Radanović je bio veoma besan, pa je odmah rekao kako on neće otići iz svog kreveta, a onda je nastala opšta svađa oko toga ko će gde spavati. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'