AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo.

Luna Đogani u rijaliti programu "Zadruga 2" odnela je pobedu, a osim što je osvojila prvo mesto započela je i ljubavnu vezu sa Marko Miljkovićem. Njihova ljubav bila je veoma turbulentna pred kamerama, ali ih to nije omelo pa su svoju vezu nastavili i van zidina luksuznog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Često su se čule i glasine kako Lunina majka, pevačica Anabela Atijas, ne podržava ćerkinu vezu sa Miljkovićem. Međutim, sada je pevačica rešila da uživo na Instagramu otkrije svoje mišljenje o Luninoj vezi sa Markom.

Foto: Printscreen

Naravno da podržavam. Ja sam rekla da podržavam sve što moje dete čini srećnom. Neću da ulazim u detalje. Sve što se desi između njih dvoje, ostaje između njih dvoje. Ne moramo sada sve da gledamo. Ja samo gledam ovo ovde (Lunin osmeh), što je veći, to je bolje. Neću da se udubljujem, nema potrebe. To nije moja stvar - rekla je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledalo ovo Anabelinu izlaganje, kada su je pratioci na društvenim mrežama pitali za vezu Marka Miljkovića i njene ćerke, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Pink.rs

#Luna Đogani

'