AKTUELNO

Ne može očima da ga gleda!

Učesnici najgledanijeg rijalitija ''Zadruga 2'' će i večeras odgovarati na pitanja novinara. Minuli događaji ove nedelje su svakako dovoljno inspiracija da postavljena pitanja budu zanimljiva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinare je zanimalo šta Zerina Hećo misli o Banetu Čolaku nakon niza svađa i situacija koje je on pravio pred zadrugarima. Isto tako i Vlada Todorović je bio deo njenog pitanja, za kog je Hećo imala samo reči hvale.

Na Baneta sam besna. Ne prija mi kad je blizu mene, ni kada ga vidim u kući. Čak se radujem što idu u zatvor. Stidim se njegovih postupaka. Sasvim je okej da mi bude to tako teško. Ja nemam prava da se njemu mešam u odnos sa drugim ženama, ali to sa Doroteom je odvratno.  Što se njega tiče, sve mi je pomešano. U jednom trenutku mislim da me mrzi - priznala je Zerina, a onda prokomentarisala Vladu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Baš mi odgovara, skreće mi pažnju od mračnih misli, ali smo načisto. Nastaviću da se družim sa njim, ali opet imam osećaj da je vrlo iskren prema meni. Prija mi i osećam se lepo pored njega - priznala je Zerina svoja osećaja koja oseća prema Vladimiru Todoroviću sa kojim se zbližila.

Novinarka je zamolila Baneta da komentariše njegov odnos sa Zerinom nakon raskida i saznanja da se ljubila sa Vladimirom u zatvoru dok je bila u sasvim normalnim odnosima sa njim.

Preterao sam, ali imajući u vidu to šta je ona meni sve rekla i radila, ja više neću da je vređam. Neću više ni da pričam sa njom. Ona je pokazala ko je i šta je kada je ušao Ervin, a posle Vlada. Ona je ta koja će da izgubi više nego ja kad izađe odavde (misleći na ćerku Saru). Ona je ta koja mi preti da će da me sačeka ovaj i onaj. Ona ima mrlje u životu, o njoj se mnoge stvari ne znaju - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'