AKTUELNO

Ne može očima da gleda bivšeg druga!

Posle posete mentora Proke došlo je do svađe između novinara Milana Miloševića i manekena Anđela Rankovića. Njih dvojica su posvađali zbog, ni manje ni više, patika.

Celu raspravu ispratio je i Anđelov bivši rijaliti drug, pevač Sloba Radanović koji u "Zadruzi" boravi sa suprugom Kristinom Kockar i sa svojom ljubavnicom Lunom Đogani. Sloba je na kraju svađe imao komentar upućen na Anđelov račun.

Foto: RTV Pink

Šta ti fali da staviš ovako patike, a ne onako. Što ne bi?! E nervozan si! Ajde mani me se! Lupetaš! Ako tako tražiš svađu, dobićeš je! Imao si pola garderobera! Sam si otišao! Ko god mi traži pola garderobera, ja mu dam! Problem je što si ovako ostavio patike 47 i gde ću ja da ih stavim?! - govorio je Milan Anđelu.

Foto: RTV Pink

Pa kako možeš da budeš u pravu?! Gde ja da stavim patike? Što ne staviš gore džakove? Ljudi imaju gore džakove, o čemu ti pričaš?! Boli me k*rac! - branio se Anđelo, koji se udaljio od Milana.

Foto: RTV Pink

Mogu ja sad da krenem svađu pa mu neće biti dobro! Šta sad mi koji imamo jedan garderober, treba da napravimo haos?! - umešao se Sloba.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE: PAD ANE KORAĆ: Prosula se pred vratima Bele kuće, Miljan pritrčao pa je TRESKAO PO ZADNJICI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'