AKTUELNO

Ne može očima da ga gleda!

Nena Petrović i Bane Čolak nekada su zajedno delili isti krevet, u kom su se odigravale razne ljubavne scene. Međutim, emocije su nestale nakon toga a pevačica je bacila oko na novog ukućanina Nikolu Arsića, zbog čega je Čolak bio ljubomoran.

Foto: RTV Pink

U toku dana došlo je svađe između bivših partnera. Bane je rekao Neni da nema potrebe da se svađa sa Milicom Dugalić i Snežanom Mišković Viktorijom. Pevačica je za svoju koleginicu Milicu imala komentare koje po Banetovim stavovima nisu bili na mestu, dok se sa Viktorijom raspravljala.

Foto: RTV Pink

Seljančica jedna mala. Napada tu ljude. Mi ovde pričamo o Milici Dugalić, ne o Viktoriji. Vidiš kako poštuješ ženu koja treba da ti bude uzor u muzici. Ti pričaš preko nje, o kom poštovanju ti pričaš?! Kada Viktorija uđe, ti treba da ustaneš - rekao je Bane.

Nena se pravdala rečima kako poštuje Viktoriju, a onda je savetovala Čolaka da gleda svoja posla i da se ne meša u njene svađe sa ostalim cimerima.

Foto: RTV Pink

Seljanka jedna mala. Provocira Milicu. Rekla joj da joj je*e mater. Seljanka! Zna da potkači, a žena joj nije reč rekla - nastavio je Čolak.
Ma ajde bre babetina jedna matora. Alo! Ćuti! Ćuti! Ćuti! Sada ću da ti napravim problem - izjavila je Nena.

Kako je izgledala svađa Nene Petrović i Baneta Čolaka, kao i šta su još radili nakon ovih reči, možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: NAKON ANDRIJANE, ZORANA SE POSVAĐALA I SA SAROM: Nisam ti ja dobrotvorna ustanova! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Milica Dugalić

#Nena Petrović

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

'