AKTUELNO

Iskreno progovorila o svemu!

Voditelj Marko Đedović razgovarao je sa Anom Ćurčić u "Šiša baru" o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, njegovom naglom raskidu sa Anđelom Đuričić i stupanju u odnos sa Majom Marinković.

Krenućemo od dela ostavljanja duše, kad ste rekli šta imate, isplakali se i ostavili svoju rušu. Šta se desilo? - pitao je Marko.
Desilo se spontano, to je jedan od Zvezdanovih najiskrenijih trenutaka. To je Zvezdan kojeg sam zavolela davnih dana. Ta emocija je bila iskrena i duboka i on se stvarno oprostio od mene. Ja sam se opraštala napolju i ovde, a on to pokazuje na drugačiji način. Jedno drugom smo rekli da je moralo tako i to je život, rastali smo se - pričala je Ana.
Koliko je teško posle toliko godina ostaviti dušu na pločniku? - upitao je voditelj.
Jako teško. Nisam ovde posle svega došla da kažem kako smo imali divne trenutke. Ko se rastaje i priča o divnim trenutcima? Mene boli što sam ga izgubila kao najboljeg prijatelja. Jako teško je palo i jednom i drugom, stavili smo tački i svima je jasno bilo da je to trenutak istorijski što se tiče mene i Zvezdana - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Desila se situacija sa Majom, ti i ona ste imale dobar odnos, a danas ste komunicirale korektno - dodao je Marko Đedović.
Ja o Maji imam isto mišljenje, isti mi je osećaj i to mi ne smeta. Iskreno ja nisam očekivala da će ovo da uradi. Maja me je sam pogodila kad mi je rekla da ovo pravim jer mi smeta. Meni je to bilo nisko i ružno i to nije trebala da mi kaže. Mi možemo da imamo zadrugarski odnos, ona sad ima odnos sa Zvezdanom. Mi se nikad ne bismo družile, imaćemo površan odnos. Apsolutno mi ne smeta - objašnjavala je Ćurčićeva.
Ako nema ljubavi nomrlano je da ima sujete, to je nekosa kim si 13 godina u istom krevetu - rekao je Marko.
Mene to prosto ne zanima. Da li imam sujetu prema bivšem mužu i novoj ženi? Ne, ne posmatram ga više kao svog. Sve ovo je moralo da se desi da bih ovako pričala, a da sam sujetna i dalje bi postojala emocija. Ja sam srećna zbog sebe jer se budim srećna i vidim da počinjem od nule - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je normalno da Anđela nešto ne kaže Maji? - pitao je voditelj.
Mislim da su to neki saveti, ali trenutka samokontrola. Mislim da je Mića obuzdava i ne želi da je dovede u stanje histerije. Imaneko lažno dostojanstvo i smireni stav, a to nije Anđela - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.