AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Ivana Selakov godinama je jedna od najtraženijih pevačica na estradi, a sada se osvrnula na tajne i šuškanja o tajnama među njenim kolegama.

Sigurno da postoje neke tajne i tajnice, samo je pitanje da li neko želi da ta tajna ostane tajna ili da se u određenom trenutku sazna - rekla je Ivana, a potom dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek postoje neka nagađanja u šoubiznisu, ko je sa kim bio i da li je. Tračevi uvek postoje, ali da li su istina ili ne, to se ne zna, možda ostane večno da lebdi u vazduhu!

Ivana smatra da su njene starije kolege mnogo burnije živele, pa da se zato njihove anegdote decenijama prepričavaju.

Ove starije generacije pevača, nekako su burnije živeli, išli su na turneje i ozbiljne koncerte, mnogo su se družili, išli na turneje na kojima su bili čak po nekoliko meseci. I sad da li su tu bile neke stvari koje su ostale tajne ili ne, o tome će se i dalje pričati. Svakako mislim da su oni imali mnogo zanimljiviji život nego mi sad - istakla je pevačica.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Nesumnjivo je da među kolegama vlada sujeta, ali Ivana je svesvna toga.

Uvek postoji među ljudima ta priča ko je nešto bolje uradio, ali je naša branša izložena javnosti, pa se samim tim više o tome i priča, inače svuda toga ima. Iskreno ja nisam sujetna i radujem se kad neko nešto snimi ili uradi odbro jer znam da je to jako teško - dodala je Ivana.

Pevačica iza sebe ima mnogo uspešnih saradnji sa kolegama, zbog čega su je nazvali "kraljicom dueta".

Mnogo dueta je snimljeno, ali nisu svi opstali. Mnoge kolege snime duete, pojave se zajedno samo na snimanju spota i više nikada, ne pevaju tu pesmu zajedno i ne promovišu zajedno. Svaki duet koji sam snimila podrazumevao je mnogo mozganja. Morala je ta osoba da mi prija pre snimanja dueta, da se poklope energije i mislim da je to caka što su moje duetske numere jao slušane i traju - otkrila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs