AKTUELNO

Iskreno progovorila!

Bivša učesnica "Elite", Sara Šljivar nakon izklaska iz rijalitija oglasila se za Pink.rs i odgovorila na aktuelne teme u rijalitiju.

Sara nam je prvo odgovorila zašto se odvojila od Anđele i Bojane, a bile su bliske.

Moje mišljenje o Bojani i Anđeli je tako kako sam im već i rekla u početku kad su ih svi najstrašnjije osuđivali plus porodica sam ja bila uz njih dve branila ih stala uz njih, ali mislim da posle mamine tuge to jest Aleksandrine koju oseća zbog deteta, Anđela bi morala malo da se prisabere dok ne izađe napolje. Posle kad je napolju neka radi šta joj volja. Iskreno ja sam se odaljila bila od njih jer ne mogu da branim neodbranjivo jer me peče savest za mamu Aleksandru jer šta god bi rekla da bi podržala Anđelu bi unazadila njene roditelje i ako bi im se šta desilo pekla bi me savest jer sam im ja jedina bila kao podrška i podržavala ih u tome što je kod mene u Sloveniji normalno. A mislim da ih je rijaliti pojeo da ove svađe sad što rade, rade namerno zbog klipova - rekla je Sara.

Foto: Pink.rs

Upitali smo je i kako komentariše Milicu Veličković i Boru Tzić Terzu, nakon Miličinog napada da je Bora bio sa njom:

A kako gledam na Tricu i Bambija pa ja imam lepo mišljenje o njemu, par puta kad se našalim kažem mu bolje bi ti bilo sa mnom da si ostao i nasmejem se. Šta može jadan čovek se uvalio u izmet sad ne zna kako da se izvuče bira način samo da se ova Trica od njega odkači.Nema ona šta da mu pravi scenu zbog mene oni su raskinuli on je slobodan dečko bio dok smo mi razmenjivali nežnosti u izolaciji naravno kad kažem nežnosti ne mislim na seks jer seksa nije bilo, bilo je samo maženje i izliv ljubavi pažnje - rekla je Sara.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

I za kraj pitali smo je koja osoba joj je najljigavija u "Eliti", a koja je najsikrenija:

Najljigavija osoba je Teodora Delić i Mića Trica, a najiskrenija Uroš Rajačić, Lepi Mića i Slađa - rekla je Sara.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: A.V.