AKTUELNO

Evo ko se našao na spisku!

U toku je radio-emisija "Delegati" koju vodi i uređuje Filip Car. Marija Kulić vratila se u radio kako bi pročitala rođedanske želje i saopštila ko su nepoželjni gosti.

Kad je u pitanju moj rođendan ne želim nepoželjne ljude, to je ipak moj dan i ne želim negativnu energiju. Ja hoću da se proveselim, radujem se svakom svom rođendanu i neću da me poremete negativci. Nije dolazio detetu na rođendanu, što bi dolazio na moje? Miljanu i mene naziva g*vnima, ona je majka, a ja sam baka. To je prvi nepoželjni gost, Ivan Marinković. Zbog rečenice: "Mrš kući" rekao je posle "Pretresa", ako se nekad bude meni požalila on će tako reći. On je to izgovorio sa nekim žarom kao da je ona neka džukela. On ucenjuje moje dete da mu da 20.000 evra da bi bio sa njom. Zolja je moj nepoželjni gost. Zbog pevanja i provokacija Miljane, posle toga je ispao skandal, Anita. Ne volim folirante, najveća folirantkinja u kući, koja je sinoć htela da degradira mog muža i rekla da me tuče, a rekla je u prošloj sezoni kako je njen otac tukao njenu majku. Mene muž nikad nije tukao, jesmo se dva puta potukli - govorila je Marija.
Obostrani meč, ko je dobio? - upitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa Siniša, jer je branio Miljanu. Radi se o Aleksnadri. Jedan blizanac je u pitanju, Peca. Zbog nepoštovanja mene kao vođe, pokazao je da je lenština, nepoštovanje i ako se javiše da nešto uradiš to se podrazumeva, to znači da je ljudski šljam, Adam Labunski. Zbog nepoštovanja starijih, daje mi lizalicu da bi ispala pametna, a sama ju je na kraju polizala, Tamara. Jedno nevaspitnao derište, Valentina. Svi roditelji, braća i sestre koje ne bi dozvolili da ih neko koristi su pozvani na rođendan. Pozvani su oni koji mene poštuju kao ženu u majku, a ne oni koji dolaze da napune činije i oni koji Zolju ne bi želeli za zeta - nastavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.