AKTUELNO

Otkrio svoje mišljenje!

U toku je emisija "Izbor potčaka", koju vodi Milan Milošević. Gledaooci su ovih dana glasali ko je naposebniji zadrugar. Milan je otkrio da je na trećem mestu Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da je tako, ona je kao dete, a zapravo je odrasla. Ona je po mom mišljenju najlepša u celoj kući. Ja ću biti uvek tu za nju - rekla je Zorica.
Nije da sam očekivao, nije da nisam, ja sam je naveo kao devojku koja je uporna i ne odustaje. Lepa je, skroz neiskarena, ali je pogubljena i nestađena je - rekao je Marko.
Jesam očekivala, samo ne znam zašto neki ljudi u meni traže stranu koja im se ne sviđa - kazala je Anita.
Ja sam malo starija od njih, one su za mene deca. Devojka lepo izgleda, nije zlonamerna, samo ima neku notu namertljivosti, kao čičak je - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si i ti čičak, kada se zaljbiš - rekla je Zorica.
Ja sa njom nisam u lošim odnosima. Družim se ovde sa Matorom, Slađom i još par ljudi.Što se nje tiče, stavrno mi je draga - rekla je Maja.
Sanja, šta misliš, koja devojk se nalazi na drugom mestu? - upitao je Milan.
Ne znam, verovatno Maja ili Aleks - kazala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu se nalazi Milicsa. Šta misliš o tome? - upitao je Milan.
Pa ne bih još bila toliko iskrena, da komentarišem sada ovo - rekla je Sanja.
Cveto, da li smatraš da je Milica posebna? - upitao je Milan.
Ona po mom mišljenju nijeb posebna, slatka jeste - kazala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskrena je, psolušna, ona je prošle godine sve ispoštovala. Jako je prijatna, ona je po mom mišljenju ovde jedna od najboljih devojčica - rekao je Miljan.
Gledam je kako zavodi, kako se smeje i gleda. Jako je fina, kulturna, rečita i elokvetna - rekla je Miljana.
Ti ništa od ovoga nisi rekla za njih dve - dodala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bude li Ana na prvom mestu, izlazim odmah. Opet se sve vrti oko Matora. Gledaoci su zaboravili na Jelenu i Cvetu. Bude li prvo mesto Maja, onda najbviše navijaju za njegovu vezu sa njom. Ukoliko bude Aleks, onda je to zato što ima najvišer pratilaca na društvenim mrežama - rekao je Ivan Martinković.
Meni je drago, nemam ja ništa protiv toga. Nemam nikakvu zamerku za nju - rekla je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i ja pročamo sada, ali to ne znači da sada treba da je hvalim, sve što sam rekla o njoj, to i mislium - dodala je Sanja.
Upoznao sam je ovde, pšričali smo dosta. Ona je jako skromna i umiljata devojčica. Žedne bi prevela preko vode - rekao je Mikica.
Prezadovoljna sam, saglasna sam sa Miljanovim mišljenjem. Prošla sezona nije bila laka za mene, sada sam tu, imam svoj stav, nisam dvolična. Nisam neko ko pravi spletke i govori jedno za stolom, a drugo van stola. Nisam ovo očekivala, a ni razmišljala o svemu ovome - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.