AKTUELNO

Otkrio da li će večeras raspraviti sve što nisu do sad!

Anđelo Ranković će se večeras u emisiji "Narod pita" susresti oči u oči sa Dalilom Dragojević.

Kako se osećaš sad pred emisiju, imaš li tremu?

Ma jok.

Foto: pink.rs

Ti i Dalila ste jedno drugom pružili ruku. Da li je to možda nada za nekim pomirenjem?

Ne. Sedeo sam u kantini i ona je devojka prošla i pružila mi ruku i naravno da neću da odbijem kad mi pruži ruku, tako da pružio sam ruku najnormalnije.

Očekuješ li od večerašnje emisije da ćete raspraviti sve ono što biste raspravili na toj kafi da se dogodila?

Što se mene tiče završen je rijaliti. Sve što se dogodilo je prošlo, gotovo, završeno. Sve t priče su za emne završene i nema potrebe da se ništa raspravlja, priča i polemiše.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Zar stvarno nema nade da ostanete u kroektnim odnosima kao prijatelji, bili ste baš bliski i čekalo se samo to da se poljubite i ozvaničite vezu.

Pa dobro bilo je to pre tri meseca. Prošlo je dosta od tad tako da nema potrebe za tim. Što se tiče traženja drugarstva i prijateljstva u rijalitiju mislim da nema potrebe za tim. Imam napolju ljude koji me okružuju, koje cenim i poštujem i koji su moji prijatelji.

Šta su ti oni rekli za večeras? Jel su ti rekli da budeš iskren i otvoren?

Ne pričamo o emisijama. imam milion obaveza ovde sam da ispoštujem emisiju. niti razmišljam o emisiji niti polemišem i pričam sa ljudima o tome. Sve je totalno van rijalitija.

Foto: pink.rs

Ima li nešto što joj možda nisi rekao, a želeo si?

Pa nema. Koliko smo se družili družili smo se i svako je krenuo na svoju stranu. Tad kad se to dogodilo na tome je i ostalo i tako i treba da bude.

Ne osećaš se poniženo zbog svega što se desilo i kako se završio?

Ne, ja se ne osećam da sam jadan i ponižen. To je bio samo flert koji je trajao, mnogo duže traje cela priča od samog dešavanja i toka dešavanaj koje je trajalo možda nekih nedelju do 10 dana. Sve posle toga se vrtelo u krug.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u videu.

Autor: N. Žugić, M.M.