AKTUELNO

Ne preza da iskaže svoje mišljenje!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. 

Darko je uključio narednog gledaoca.

Gabrijela ovde. Veliki pozdrav tebi, tvojim kolegama i divnoj publici. Nemam za Zolu ni jedno pitanje, veliki pozdrav za njega. Za Filipa imam pitanje kako komentariše sinoćnu emisiju - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam na samom startu. Šta reći? Piju pre emisije, pa dođu ovde. Možda ona nije rekla reč, ali je glupo, njeni ste prijatelji, manite se mene, jer onda sada ja solim po njima. Njima to treba, meni ne. Kome je sad tu bitnije? Luks je na sve načine pokušavao da smuva sve jednu ribu, da bude dobar, da bude loš, ništa mu jadnom nije polazilo za ruku. Šta da ja pričam o njima? Ima onih što se kače od novih, što se prozivaju. Idu kući za 20 dana. Dina Dizdarevića sam upoznao na sistematskom, priča mi da se čuje sa svim devojkama, čovek ni sa jednom nije bio. Ušao je sa stavom nadrkanim, nema ništa od te priče - rekao je Car.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Darko je pročitao komentare sa tvitera.

Koje su mu svađe draže, sa Majom ili sa Dalilom - pročitao je Darko tvit.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Ono pred kraj nije više bilo smešno. Dalila mi ima tu neku manipulaciju i iritantnost, a ova druga, napravi ludnicu i tebi i drugima oko sebe. Mučan mi je odnos sa njima - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga