AKTUELNO

Nije štedela reči!

Voditelj Darko Tanasijević u novom delu "Zadruge" ugosio je Aleksandru Nikolić, kako bi sa njom porazgovarao o svim aktuelnim dešavanjima koja tresu Belu kuću.

Uvečena si u sukobe. Pre nekoliko dana ušla si u raspravu sa Zoricom Marković, zbog čega? - pitao je Darko.
Nisam očekivala, nisam je uvredila nijedna sekunde. Prva situacija kod Zorice koja mi je zasmetala bila je kad sam ušla u sukob sa Kristijanom i Majom i stala je na tu stranu, a pre toga je bila super sa mnom. Tad je i Veljko skočio, ne znam zašto, da me isponižava. Ja sam prošle nedelje njega navela za nesnađenu osobu. Ona mi je prišla i rekla da ga ne diram više jer on ima ozbiljne ljude napolju i ja ga stvarno ne diram, samo sam ga navela. Ja vidim da je dečko stvarno kao tempirana bomba, iskaču mu vene i ja sam stvarno spustila loptu sa njim. Stiglo mi je pitanje "Šta imaš protiv Veljka?", kad sam rekla ona je skočila i rekla: "nećeš ga dirati". Ja sam tu odetila da ima netrperljivost, ali sam sačekala trenutak kad ću to reći. Navela sma je za najveće razoačaranje. Možda sam preuveličala kad sam rekla da sam je gledala kao majku, ali kao starinu žene. Reagovala je kako je reagovala, ali mene to ne dotiče - objasnila je Nikolićeva.
Da li osećaš da nisi prihvaćena? - pitao je Darko Tanasijević.
Spustila sam loptu sa nekim ljudima. Isto se ponašam kao kad sam ušla, možda sam smirenija dosta. Ja ću uvek biti folirant šta god da uradim. Oseća se netrpervljivost prema meni, svaki pogled mi gledaju i sve posmatraju. Ja se pravim da nekad nešto ne vidim, nekad kažem šta vidim, ali sačekam trenutak kad ću reći neke stvari - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Kristijana nisam uvredila. Ušla sam u "Zadrugu 6", nisam želela da se svađam sa njim i on je prvi otpočeo, pa sam to shvatila kao razočaranje. Čoveka sam zamišljala drugačije - pričala je ona o sukobima sa Kristijanom.
Šta misliš kako se Dejan nosi sa tvojim konfliktnim situacijama i kako je njemu dok te gleda? Da li je ponosan na tebe? - pitao je Darko.
Joj mislim da se nervira. Ja ne pokazujem za stolom da mene pogađaju te vreči. Ne vređam ih, stvarno se trudim. Verujem da mu je teško, kome ne bi bilo? Ja uzmem da zaplačem ispred rehaba, toliko sam bila ljuta na sebe. Svi su tu da te posavetuju, ali niko nema petlju da stane za mene. Naravno da mi je teško, legnem u krevet i razmišljam, ali znam što sam tu - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kritikuješ Milicu, ima li pomoći i nade? - upitao je Darko.
Nema, Slađa je nova osoba u kokošinjcu. Maju ne komentariešm za stolom, jer znam njenu reakciju. Sve su se podjednako muvale sa njim, svaka priča istu priču: "Ne osećam se kao deo kokošinjca, ja ne jurim". Malopre sedim sa Milicom, dolazi i Ana i ja je pitam: "Je l' vidiš ovo?". Koliko god pričam, džaba. Milica i Marko sutra treba da obave famozan razgovor, ali ne verujem da će on nešto konkretno reći - rekla je Aleks.
Adam Đogani i Tamaris, rekla je da stavlja tačku, a sinoć su se pomirili kod hotela? - nastavio je Darko da postavlja pitanja Aleksandri.
Ja spavam pored njih, ima dva dana kako su počeli da se njuškaju u krevetu. Oni nikad nisu ni raskinuli, realno. Bila sam više na njegovoj strani, a onda sam sagledalo realno. Devojka je ostala i rekla da joj to nije to, bolje tako. Devojka je imala pravo da ga ostavi, nije bila srećna i zadovoljna sa njim. Meni je bilo čudno on umesto da sedi i plače, ja vidim kakve poglede ima prema Milici, kakve komplimente joj udeljuje. Oseti se neka energija. Ako je toliko voliš ne može da ti se svidi Milica i da staneš na stranu svih nas protiv tvoje devojke. Njihova veza mi nije nešto. Gledam ih sad, oni opet učaureni, tužni... Miljana mi je danas rekla da više nema komunikaciju sa Tamaris zbog Adama - otkrivala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva ti je Cveta? Da li je ona super drug ili puna kompleksa? - pitao je Darko.
Ne verujem da je iskompleksirana. Ona je prema meni nikad nije bila bezobrazna, ali voli da ogovara i petlja sa strane. Ne mogu da je komentarišem opširnije jer nisam uhvatila da mi je nešto zasmetalo - rekla je Aleks.
Da li postoje neki odnosi u kući z akoje vidiš da nsu iskreni i da tinja nešto što će brzo eskalirati? - pitao je Darko.
Naravno. Postoje ljudi koji se druže samo da ne bi izbio konflikt između njih. Lakše im je da se štite nego da kažu šta misle. Miljan, Kristijan, svi ti muškarci koji žele da budu superiorni i da njihove reč bude glavna. To je sve druženje iz straha - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.