AKTUELNO

Ni Ivana Marinkovića nije štedela!

Jelena Golubović stigla je u novi deo "Zadruge", kako bi sa voditeljom i novinarom portala Pink.rs, Darkom Tanasijevićem razgovarala o svim aktuelnim temama koje su se izdešavale u Beloj kući za ova tri dana, kao i u žestokim sukobima koje ima sa Majom Marinković i Urošem Ćertićem.

10 dana pre ovoga smo gostovali, pričali normalno, odvezao me je kući. Šta je sad odjednom? Ja sam se spremila da mu dam 10 poena. On verovatno hoće da se istakne između Miće i Kristijana. On ne sme na Kristijana, pa se kači na mene. Među koliko devojka, on se bavi mnome. Pored toliko lepi devojaka... On dan i noć ide za mnom, polima me šejkovima,..On je ženomrzac. Priča da neću imati potpmstvo, pa kad aludiram da će videti koliko će njegovo da traje, jer se gresi prenose. On se žalio da je proklet i kako je polomio kičmu - govorila je Jelena.
Sa Ivanom Marinkovićem si u oizbiljnom ratu - dodao je Darko.
Oni uvek udaraju na decu. Goca Tržan ga je tužila, Miljana Kulić je rekla da ne daje dinar sa dete. On je negirao da je otac, hteo je DNK. Meni Uroš maše, pa gde mu je žena? Meni je njh žao, jer on je zgodan, ali koliko mrže u tako zgodnom muškarcu. Upisala sam psiho-analizu, na Moskovskom fakultetu se vodim kao student. Celu noć sam se bavila i razmišljala, jer mi je u sred noći temperama i sjajem polio. On ne može verbalno, ne čita dovoljno i sve se svodi na "j ti babu u grobu". Nisam očekivala. Baka je bila simpol dobrote. On je pkkazao svoju mržu, on i Ivan si garantovano imali neku traumu. On je zgiodan i pored lepih devojka se okomio na mene. On troši svoje zalihe. On da je muškarac i da ima polni organ, on bi j neku. Zašto troši energiju? Može da se udvara, a ne da troši energiju i da mene vređa - nastavila je da govori Golubovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš i Ivan nisu jedini i sa Majom ozbiljan rat - dodao je voditelj.
Ja sma htela da objasnim zašto je nisam komentarisala, jer ja moram da znam ko je plastični hirurg i da mu dam 12 bodova. Ja nju znam i znam na šta je ličila. Ja sam njoj u lice rekla da je ona j*bana i odj*bana. Ona je za krevet, ali ne da je ženiš-
Da li ćeš njeno ponašanje vaspitati vaspitanju? - upitao je Darko.
Koliko sam shvatila Taki sve podržava. Nije strašno što ona ide bez gaća, strašno je ako pokažem ja grudi. Ja sam umetnica i meni je dozvoljeno. Videćemo šta će Maja da radi ako ne bude mogla da održava te grudi. Lepša je bila bez operacija i kad je bila prirodna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.