AKTUELNO

Nikog nije štedela!

Bivša zadrugarka Maja Marinković svojim ljubavnim izborima i turbulentnim odnosima uvek izaziva veliku pažnju javnosti. Nedeljama unazad svi pričaju o njoj, Aleksandri Subotić i Peci Raspopoviću, koji su ponovo zajedno, nakon što ga je Maja ostavila.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Maja je nakon raskida sa Pecom dala još jednu šansu ljubavnom odnosu sa Filipom Carem, međutim to nije dugo potrajalo, a Lazar Čolić Zola u emisiji "Narod pita" rekao je da su se Maja i Car ponovo žestoko sukobili u jednom hotelu. Ona se oglasila za medije i detaljno ispričala šta se sve dešava trenutno u njenom životu.

Šta se tačno dogodilo u hotelu sa Filipom?

Do tuče nije ni došlo, videla sam šta je Zola pričao u emisiji, ali to je Zola. On kao jedinka nikad u životu nije uspeo da dobije status u društvu, pošto je u klošarskom stilu ceo život. Gradio je popularnost preko Miljane Kulić, tako da se zaista ne bih bavila ljudima koji konzumiraju opojne supstance, pa onda doživljavaju preobražaj u mozgu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Hoćeš li pokrenuti tužbu?

Baš me briga da se bavim Filipom i Zolom i njihovim pričama.

Zola svake godine ima nešto protiv tebe. Da li je zaljubljen u tebe?

Mislim da jeste. Verovali vi ili ne, da li zvučala prepotentno, svi se sećaju da je Zola, kada je ušao u „Zadrugu 2”, imao taj stav prema meni da me muva, međutim, ne mogu da tvrdim, ali mislim da se loži na mene.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs/ J.Matić, N.Žugić

A šta se desilo sa Filipom?

Ja i Filip se jesmo posvađali, ali to nije bilo tako kako je on ispričao. Tu noć ja sam izašla i nisam imala vremena da se uključujem i da se bavim tom temom, kao što se ni sad neću baviti time nešto preterano. Istina je da se mi nismo u stvari ni pomirili, jer to nije bila nikakva veza. Jesmo se videli, popričali i hteli da spustimo loptu, ali sada sam sigurna da smo mi dva različita sveta i želim mu sve najbolje.

Ljudi su protumačili da se sa Filipom ti svetiš Peci, a Filip Dalili.

Ma ne.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Priča se da te Peca stalno zove.

Ne znam ko je, ali meni stalno zvoni telefon sa nekih nepoznatih brojeva, a da li je to Peca, ne mogu da tvrdim.

Kako komentarišeš pomirenje Sandre i Pece?

Pa Lesi se uvek vrati kući ili nešto slično poput filma „Lepota poroka”. Njih dvoje bi se našli u tim ulogama, samo na obrnutim stranama. Oni su bili već u jednoj istrošenoj fazi, a ja nikada ne bih bila tolika jadnica da sakupljam nečiji otpadak. Imam veća mu*a od nekih.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/Instagram.com/majaamarinkovic

Ti si donekle njima možda i popravila odnos?

Dobar sam čovek, ako sam to učinila, nek im je sa srećom.

Aleksandra je više puta istakla da si ti narkomanka. Kako to komentarišeš?

Ja?! Ne znam zašto sam joj onda bila drugarica ako je to tako. To su čiste laži, jer kad osoba nema šta drugo da kaže, to je poslednje.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, Pixabay.com

Autor: A. N.