AKTUELNO

Šokantne vesti uzburkale Balkan!

Danas je kao bomba odjeknula vest da je najpopularnija voditeljka u regionu izgubila život u saobraćajnoj nezgodi.

Naime, poznato je da voditeljka ''Vikend Jutra'' na televiziji ''Pink'' svakim svojim potezom izaziva neverovatnu pažnju ogromnog dela javnosti, te se pojedini mediji i Jutjub kanali ne libe da na ovakav način privuku pratioce i čitaoce, te se utrkuju oko klikabilnih naslova o Jovani Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan korisnik popularne platforme Jutjub je na svom kanalu postavio video uz naslov koji ukazuje na poginuće popularne voditeljke, nakon čega su se njeni fanovi zabrinuli. Telefon nije prestao da joj zvoni, a ona se nakon spekulacija ekskluzivno oglasila za Pink.rs i poručila sledeće:

Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na Jutjubu... Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: JA SAM NOĆNA MORA KOJA VAS NEĆE PROĆI. Probudite se što pre zato sami! 40 godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona - poručila je Jovana Jeremiž za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Autor: M.M.