AKTUELNO

Uzburkale se strasti!

U toku je porodični sastanak na kom zadrugari rešavaju svoje probleme. Aleksandra Nikolić imala je problema sa izlaganjem Marka Đedovića, koji je rekao da ona priča iste priče kao Maja Marinković prošle godine o Janjušu, da joj on daje povoda, tako što joj priča drugačije priče ispod pokrivača, nego za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam samo ja kriva? - pitala je Aleks.
E pa to je sad drugi problem, što pričaš kao Maja da ti druge priče priča ispod jorgana, kao Maja prošle godine - rekao je Đedović.
Ja se ne borim za njega, ja ga volim kao čoveka. Ja sam rekla da ja ne mogu ja da jurim nekoga, ako mi se on ne nasmeje, zagrli... To je za mene povod. Maja je shvatila to drugačije, jer je njoj radio tako prošle godine - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, sa mnom nemoj da se zaj*bavaš... Aleksandra, još je veći problem što u ovome ne vidiš problem... - istakao je Đedović.
Vi meni sad merite što sam spustila ovo ovako, uradila ono onako - rekla je Aleks.
Ulaziš čoveku u krevet koji je izjavio ljubav drugoj devojci... Maja nema opravdanje za čupanje, grebanje, ali si to znala da će ti se desiti. Mogla si da ne odeš u hotel, nije ti zadatak bio da ga ljubiš po očima... Nikad se nećeš promeniti. Zaplači se još dva puta, podržaće te babe na društvenim mrežama. To su takve budalaštine koje ti radiš - govorio je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da je Janjuš rekao da mu je srce kod Maje, a duša kod tebe? - pitala je Dragana Mitrović.
Da, sprdali smo se - istakla je Aleks.
I slep čovek zna reakcije Maje Marinković. Kažete da je luda, što izazivate ludu osobu? Borba za čoveka koji voli drugu ženu je bruka i sramota... Nemoj da kukaš što si najgora onda, sama si sebi sve uradila... Inat nikome ništa nije doneo... - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.