AKTUELNO

Lepe vesti!

Atraktivna bivša zadrugarka i misica, Jovana Ljubisavljević, proslavila se u ''Zadruzi 4'', a njena ljubavna romansa sa Stefanom Karićem izazvala je veliku pažnju javnosti, što se nastavilo i dan-danas.

Misica je svojim ponašanjem i nedodirljivošću izazivala oprečne reakcije javnosti, ali i brojne simpatije fanova rijalitija. Bilo kako bilo, ona se svojih stavova čvrsto držala do samog kraja i ostala dosledna sebi.

Foto: Jelena Simonović

Naime, Jovani je danas rođendan, a Stefan je sinoć uživo u programu televizije ''Pink'', pred milionskim auditorijumom Jovani čestitao rođendan i poželeo joj, ni manje ni više, nego brak.

Tip povodom, uzbuđena misica se oglasila za Pink.rs i otkrila kako se oseća povodom javne čestitke svog dragog, pa priznala njihov sledeći korak koji će se dogoditi po Stefanovom izlasku iz ''Zadruge 5''.

Iskreno nisam očekivala, baš me je iznenadio sa tom željom… Negde to i jeste naš sledeći korak, ali Stefan iako nije uz mene fizički, konstantno uspeva da me ostavi bez daha, a neretko i rasplače, od sreće naravno, kad god me spomene, posveti pesmu ili gleda naše slike - zaključila je Jovana Ljubisavljević za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: M.M.