AKTUELNO

Morao da se isplače!

U toku je komentarisanje raspodele budžeta koja se ovog popodneva odigrala na velelepnom imanju. Kenan Tahirović je ove sezone prvi put imao priliku da se okuša kao gazda, a nakon podele novca, zadrugari su dali svoje viđenje njegovog delovanja. Naredna zadrugarka koja je govorila, bila je Milica Kemez.

Ja neću dugo da izlažem, što se tiče podele budžeta, očekivala sam da će biti ovako tajanstvenom kratko, direktno. Mislim da si bio hrabar, a očekivala sam samo d aće Anđelo dobiti veći budžet. Što se tiče mene, delovalo mi je kao da sam ga dobila samo jer se družim sa Rialde, mada i nas dvoje smos e družili na početku, koje si zaboravio. Rialda najbolje zna kako se ja osećam, i ako si želeo d aznaš nešto više o tome, mogao si da se raspitam. Inače, malo mi je krivo jer si me spoijo sa osobom sa kojom jesi - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo, dobro me podseti! Milice jako si pametna i sada si rekla d aje bio hrabar, a to se ne odražava veličinom budžeta, nego onim što kažeš - rekao je Vladimir.
Želela sam da kažem da tebi 80% kuće da veliki budžet, a da ti ne misli dobro. Nisi trebao da kažeš onu rečenicu teta Nadici, isto da dodam. Hteo si d ajoj skreneš pažnju, a ti bi verovatno sve na svetu dao d aimaš majku pored sebe, a ostalo se sve slažem - dodala je Milica.
Svaka ti čast što si se pokajao! - rekao je Vladimir Ša, kada je video njegove suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, ja ću biti kratka, ali eto, imam da kažem nešto. Kenane, ti i ja smo u dobrim odnosima, ali mi para uši kada mi kažete da sam na početku bila folirant. Ja to nisam bila, a moja iskrenost mene je najviše koštala. U Filipa sam samo bila zaljubljena, i volela bih vas da vidim u mojoj situaciji. Moje ponašanje s epopravilo, nadam se da to vidite, ali samo da kažem da niakad anisma bila folirant - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan je po prvi put imao šansu da kaže šta je imao.Vidim da se niko osim Nenada nije pobunio za visinu budžeta. Ostali su sve primili zdravo za gotovo, jer ja mali budžet oretvaram u veliki za minut, dva. Ispada da sam ja Kenana vređao iz čista mira, ja iskreno mislim da je ta priča završena, i ja sma prešao preko toga, Nisi ni prvi ni poslednji koji mi je vređao ćerku. Samo da ti kažem da ono što sam ja rekao, jeste to da si se ponašao jako bezobrazno, a ti se meni nemaš za šta izvinjavati. ja tebi nisam vređao roditelje, ja sma tebe možda opsovao. Ja sam samo pričao o tvom odnosu, tvom ponašanju na sahrani... Ja sam se poslednji javio da tada dam komentar - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga