AKTUELNO

Morao je da prokomentariše.

Igra istine je pobunila mnoge za crnim stolom, a sledeći, pred svima sa pitanjem Bore Santane je morao da se suoči Milan Janković Čorba. Pitao je da li je ljut na njega, zbog Maje Marinković.

Poznavajući tebe i tvojim ophođenjem prema devojkama, to tvoje zezanje, ja sam video da imaš takav odnos sa Majom i pre, nisam ti ništa zamerio, možda nije bilo pristojno, ali viđao sam i ranije to tvoje ponašanje - govorio je Čorba, i pitao Paulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam da se ljubiš sa Tomovićem, nisam znao, niste ozvaničilii, pa nam objasnite da li ste u vezi? Samo se smejete, šalite, je li to igra? - pitao je reper.
Jesmo! - rekla je Paula.
Želimo puno sreće! - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, ko te je najviše danas na nominacijama iznenadio komentarima? - Paula je pitala.
Pa Milica Kemez malo, sa tim njenim stavom, i kako se postavila tom pričom da sam taj odnos stavila u fioku. Opet ne umanjuje to da si mi bila stvarno draga. Nekako si se povukla u sebe, često dođem kod tebe, pitam te kako si. Nije mi se svidelo to što nisi htela da mi kažeš... - rekla je Mina, pa joj postavila i pitanje da objasni tu situaciju.
Ne želim da potežem to, ali već sam oguglala na te stvari. Ne znam šta te iznenađuje, komentarisala si za stvari - govorila je Milica.

Razgovor je prekinuo komentar Filipa Cara, što je Minu iznerviralo, pa su njih dvoje ušli u raspravu oko Milice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti upropašćavaš ove devojke ulascima ovde! Onda reci ti si Milice zadnja rupa na svirali, a ti nisi nju povredila kad si rekla van da je najveći odron? - rekao je Car.
Ti mene ne poznaješ, ona zna to sve, svi joj to pričaju. Pričala sam bolje o njoj nego o Bori. Rekla sam kad je sa njim, onda je takva. pola ljudi se ne druži s tobom, jer se ti sklanjaš od njih - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radi se o tome kakva je naša veza. Ušla si ovde, ke*aš za stvari, za ovo, ono - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga