AKTUELNO

Ovo je morao da prizna.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavila je Ivana Šašić, a bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

Pitanje za Nenada, bilo bi lepo kada bi pred svima priznao laži koje si mi pričao i rekao da ih prenesem Ivani. Budi čovek - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lagao sam sve, nema šta, to sam više puta rekao. Da, zaljubljen sam tad bio u Taru, hteo sam sebe da operem kod Ivane. Verovao sam da se to ne vodi, ali je Tara prenosila naše razgovore. Ivna je bila pored mog kreveta, pričao sam joj jedno, radio drugio. Pokušao da sakrijem, da bi Ivana Šašić prenela drugu sliku Ivani Aleksić. Trebalo je da se kod Drvenceta obratim Ivani da sam počeo da osećam nešto prema drugoj devojci, ali nisam. U pravu je Ivana Šašić, lagao sam, voleo sam Taru i tad - istakao je Ša.
Oni svi tako rade, misle da se ne vidi, da će nešto da zakamufliraju. Kada im mi kažemo da se sve vidi, oni nas nešto optužuju. Da su bili iskreni od starta, spasili bi se gomile osude. Tako je Janjuš prošle godine, pa se ulazilo u neka vređanja. Oni stvarno misle da su dovoljno pametni da nešto smuvaju. Niste pametniji od kamera i naroda - dodao je Đedović.
Ja jesam pametan i i te kako inteligendan, ali sam neko ko se ne igra rijalitija. Da želim da zavaram narod, bio bih tako profi rijaliti igrač. Jesam lagao, oduvek sam voleo Taru! - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.