AKTUELNO

Tara ostala bez reči.

U toku su komentari na podelu budžeta Nenada Aleksića Ša, a nakon Marije Kulić, Marka Đedovića i Vladimira Tomovića, reč su imali i ostali zadrugari, međutim Vladimir je ostao nedorečen, pa je rešio da doda neke stvari.

Samo da dodam, da se ja sa Miljanom neću svađati - rekao je Vladimir nakon kratke rasprave sa Kulićevom.
Ja neke stvari Nenadu nikada neću zaboraviti. On je mene i moju majku pokušavao da posvađa, i to mi nije jasno, ne priliči mu to. Sa druge strane, to što pozdravlja mamu, meni nije normalno, kao da samo on ima majku. On ima pravo da sve komentariše, a ja kod moje mame volim što nije pristrasna i subjektivna. Nju ne zanima da li nas neko gleda, i zato je volim toliko. Ja sam o sebi sve rekla, a ovde ima još gorih. Ja se ne ponosim zbog svojih postupaka, i kraj i završena priča. Trebala je da bude strožija! Što se tiče Tomovića, zamerila sam mu što je počeo da pop*ckava moju majku. Mene ne zanima što on kaže da sam ja ljubomorna i ostalo. To me jako zabolelo. Ša, ti znaš da je ovde 1000 dinara kao kuća, i razumem Šebeza, on je bio iskren - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je toga blam, nije trebao tako. Kao da igra rijaliti - dodao je Ša.
Meni Vladimir neće naneti grižnju savesti, ja znam kako se osećam i kako mi je bilo. Meni je krivo zato što te volim tebra - rekao je Šebez.
Nije u redu brate - vikao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste kućni prijatelji! Ispred Sanje je trebao da ti bude milion puta - dodala je Sandra Rešić.
Cenim Ša jer je jedan od retkih koji je igrač, a ne igračka - rekla je Kulićeva.
Miljana brani Šebeza, a on joj pretio - prokomentarisao je Mića.
Što se Tare tiče, ona potencira priču sa tobom. Ona namerno pita kao, da li će novinari da je pitaju i ostalo. Ona je ta koja sve izaziva . I eto, mislim da je išao linijom manjeg otpora posle svega ovoga što smo videli - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga