AKTUELNO

Nije štedela reči.

U nastavku razgovora sa Miljanom Kulić, voditelja Darka Tanasijevića je zanimalo kako Kulićeva gleda na aktuelne situacije u Beloj kući, a prvi na tapetu našli su se Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan ponižava druge da bi sebe uzdigao. On čisti jer mu je duša prljava, tako se oseća čistijim. Ja sam zabezeknuta ostala gde on priča za svoju suprugu da je šizofreničarka. Ušao ovde, povredio suprugu. Izabrao je Kristinu kao izbor svoj, a toliko je ponižava, govori da je džukela. A njoj očigledno odgovara zbog rijalitija da bude sa njim. Od svih ljubavnica mi je najviše žao nje. Bleda je kao krpa. On je najlošiji čovek koga sam u životu upoznala. Mislim da je ljudima ogavan, da se gade kada se on pojavi na TV-u - rekla je Miljana.
Kako komentarišeš situaciju u kojoj se našao Ša? - pitao je Darko.
On je to najviše uradio iz inata. I prema nama i prema supruzi. Podelio je sa suprugom sve, pa je platio Tarinu kaznu iz inata, da bi dokazao ljubav. Čovek je otišao u aut. Počeo je najgore da priča o svojoj porodici jer Taru nisu primili u stan... Ko bi primio Taru u stan? Znamo svi kakva je ona. A njemu je sve to okej. On će da se pokaje zbog svega, i što je platio kaznu, i što je srozao sebe, ljudi ga smatraju šalabajzerom. Tara Simov da od njega napravi majmuna, magarca, da on bude toliko zaslepljen. On je svestan svega, ali ne želi to da prizna sebi - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Maju i Janjuša? - pitao je Darko.
Katastrofa. Otac jedan da se toliko puta kune dete i slaže, da se bije po televiziji. Naravno da će svaka majka da zaštiti svoje dete. Maja je mnogo sebična, a njemu je tek sada došlo iz d*peta u glavu. On sam započinje neke stari jer želi da se vrti priča oko njega. Ponizio je svoje dete ponašanjem, razumem njegovu suprugu - poručila je za kraj Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.