AKTUELNO

Ostala bez komentara.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo postavljeno Mini Vrbaški.

Šta je bila poenta ulaska u vezu sa Mišelom? -bilo je pitanje.
Nemam nikakav komentar - rekla je Mina.
Meni se Mina poverava sa vremena na vreme. Kad je krenula sa njim, dala sam svoje mišljenje, mislila sam da me zeza jer je počela da priča o Caru. Mene je koristila da sve te situacije pegla. Ona ona dobija na potvrdi priče da je tako. Kakva god da je ja nju volim, ali stavlja mene u neprijatnu situaciju. Kad se sve izdešavalo sa Carem, ali njih dvoje nisu normalni. Mina je podmukla, a nekada u tim situacijama da koristi ljude oko nje. Ne samo mene, nego bliske ljude. Dobar je prijatelj, ali za njene igrice, mora da nađe saveznike - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina prava istina je da je ona jedna ozbiljna bolesnica, koja ne poštuje sebe, boli je ku*ac za sve, bitno je da u tom trenutku ono što je zacrtala, to i uradi - dodala je Matora.
Moja namera nije bila igra, a šta je njena namera bila, to ne znam. Smatram da sam bio iskren u odnosu, da sam napravio od nje veselu Minu - rekao je Mišel.
Ona je mašina za mlevenje muškaraca. Tu je bilo haosa, uvek je dominirala njena narav, ona gde je zapela sa nekim drugima gde je bila moćna, verovatno je bila moćna. Kad je postala dominantnija od muškaraca, zavede ih i onda šutne - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka ne voli poštovanje, nego drugo nešto - rekao je Mišel.
Ja bih da izuzmem Mišela, ali ona je sad u depresiji. Sad da li se Filip igra da bi je pridobio, mislim da da. znamo da je on zaljubljen u nju i opsednut njom. A što se tiče Mišela, ona se malo poigrala, ni prvi ni poslednji put, i onda se povuče iz cele situacije. Zbog Filipa je u depresiji - rekla je Miljana.

U toku rasprave i Matorinog izlaganja, Mina se povukla u spavaću sobu i počela da plače.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga