AKTUELNO

Ovo mu smeta!

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara", a nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević pozdravila predstavnike sedme sile, urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić se obratio zadrugarima i postavio pitanje prvo pitanje Mišelu Gvozdenoviću.

Ti si tokom nedelje izneo svašta na Miljanin račun, a na Rajskom ostrvu je nešto i nisi baš sklanjao od sebe - rekao je Nemanja Mišelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Rajskom ostrvu je bilo sve okej, vodili smo normalan razgovor, sve dok nije htela da spavamo zajedno. Legli smo svako u svoj krevet, onda se ona pred zoru prišunjala u moj krevet. Onda smo počeli da pričamo, pa sam je pustio da legne. Ništa loše nisam radio, niti uradio nešto da se ona onako ponaša. Nikad je nisam pipao po telu, to moram da demantujem. Ona je htela na silu da me zajaše, ja sam to negirao, onda je htela da me poljubi, jasno se vidi da sam držao ruke (ukršteno). Plesao sam, zezao se, ali je nisam zavodio - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi smeta kada Miljana priča sa tobom, a onda imaš neke trenutke kada je provociraš, čini se da nisi imun na nju. Svi su mislili da ćete se smuvati - dodao je Nemanja.
Bili smo sami na Rajskom ostrvu, šta treba da uradim? Nikada se nećemo smuvati, nikada nisam gajio emocije prema njoj. Ja mislim da sam veliki krivac što sam popustio sa njom. Kada se popusti sa njom, onda ona bude još gora. Što se čovek bolje ponaša, ona je gora. Imali smo korektan odnos zadrugarski, ili družbu, hteo sam da zakopamo ratne sekire, ali kad-tad isplivava ta njena opsesija. Ne može čovek sa njom lepo. Ubeđuje ljude da sam je hvatao za intimne delove tela, što je neistina. Ja nikada, ona nije tip moje devojke i nikada ne bih mogao da se zaljubim sa nju. Poslušao sam ostatak kuće da spustim loptu, nije trebalo. Imao sam u podsvesti da će da krene ponovo. Ja znam ko je Miljana. Uvek imam dozu opreznosti. Mislio sam da imamo neki korektan odnos, da ne pravimo scene. Napravio sam tu grešku to ispred apartmana. Nisam došao da budim njeno dete. Nije bila pohvalna scena. Ali kad ti neko 30 puta ne da mira, onda nemate više milosti - dodao je pevač, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao da možemo da imamo normalan odnos, ali da nikada nećemo biti drugari. Brzo je sve krenulo opet. Dolazi u pab, legne mi u krevet, isprlja mi posteljinu. Bilo je tu raznih scena, od polivanja garderobe, evo imam i modricu ovde. Mislim da treba da bude kraj ovome. Jedan jedini način da nemamo više nikakvu komunikaciju, je da nemamo nikakav kontakt. Na kraju krajeva joj želim sve najbolje, ali ne želim da prolazim ovde kroz razne situacije - istakao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.