AKTUELNO

Iznenadio sve!

Nakon Sanje Stanković, večeras je nominovao Kenan Tahirović. Zadrugari večeras biraju između potrčaka Mišela Gvozdenovića, Miljane Kulić i Rialde Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, krenuću od Miljane. Nemam ništa dobro da kažem. Čuo sam da je šoumen, nikakav šou nisam video. Ona je šoumen što pada po dvorištu, pravi lapsuse... Ne znam zašto je ona šoumen. Osoba nakon deset meseci nema sa kim da progovori. Ona nema svoju kašiku, svoju čašu. Imali smo dobar odnos na početku, posle se pokvario kada je ona krenula da ludi. Što se tiče Filipa, sada je dobar prema Mini. Gledam kako je masira, kuva kafe, vidim napredak. Nominujem Miljanu - rekalo je Kenan, a potom je ustala Rialda:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, pričali smo i njima sto puta. Što smo mogli da vidimo, videli smo. Da krenem od Cara, naš odnos je od sjaja do očaja. Moj BFF, danas smo krunisali prijateljstvo, planiramo Kenan i ja da odemo u Crikvenicu da letujemo, imamo nove planove, napredovali smo. Šalu na stranu, imali smo prepirke, ništa spektakularno. Imali smo onaj sukob gde mi je opsovao roditelje, izvinio se. Ljudski je praštati. U svakom slučaju, jedina nova situacija je pomirenje sa Minom. Sinoć smo imali tu raspravu. Što se Miljane tiče, manje više sam rekla šta sam imala. Imamo neke oscilacije. Izgrlimo se, izljubimo, zakopamo ratne sekire, onda ona okrene vodu na vodenicu. Ko god da me je vređao i psovao, ja to ne zameram. Većinu ljudi neću voditi kući sa sobom. Mića joj je rekao sve ono, na malo suroviji način, ali Miljana uvek ima teoriju zašto se nešto desilo, mi joj svi lažemo i izmišljamo... Možda ona jeste narodu super, ali nama zadrugarima nije dala bolji pristup sebi. Na dobrom je putu da dovede liniju do savršenstva. Znam da ti je stalo do te pobede, želim ti da ti ova sezona bude kako želiš. Izabrala si svoja neka sredstva borbe... - rekla je Rialda.
I ja ti želim sve najbolje - odgovorila je Miljana.
Ti moraš sama sa sobom da se nosiš, ako tebe to čini srećnom, okej... Nebitno, Tebe šaljem u izolaciju, Cara ostavljam - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.