AKTUELNO

Ovo joj smeta!

Poslednja sagovornica voditelja Darka Tanasijevića večeras bila je Paula Hublin, koja je odmah otkrila da je i dalje u vezi sa Franom Pujasom, iako su nedavno imali žestok okršaj.

Mi smo zajedno, sad smo dobri, dobro funkcionišemo. One reči izgovorene i to što sam nasrnula na njega, to je sramota i katastrofa. Ne opravdavam se, ali te njegove uvrede ne mogu da slušam više. Kad mi neko nebitan kaže, ne interesuje me, a kada mi kaže neko do koga mi je stalo, onda me to boli. Pominje mi Filipa Đukića, odakle on sada tu?! Mene najviše nervira neistina. Rekla sam mu da mi plati poligraf van. I stalno se vraća na staro. A to spominje kada popije, mangupira se, glumi frajera. Ja sam to jedno vreme trpela, onda sam pukla. Nije lepo, ali sam pukla - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović nema lepo mišljenje o tebi. Gledaoci i neki zadrugari su primetili da se on služi Markovim frazama kada te vređa, a njemu nikada nije rekao da mu ne prija da priča na takav način - dodao je Darko.
Ja to sve vreme pričam. Njemu nikad nisam rekla ništa, jer bi odmah preneo Đedoviću. Fran mi neke reči nije nikad izgovorio dok ih nije rekao Đedović. Nema svoj stav, nego kupi šta mu neko kaže i to koristi. To mi je apsolutno katastrofa. Ne može da mu zabrani da me vređa, ali može da kaže da malo smanji to kao njegov prijatelj. Đedović mi preti da će da me vređa do kraja rijalitija, baš sam se potresla. Ja Caru nisam dopuštala da vređa Frana. Fran ide linijom manjeg otpora, ni o kome nema lepo mišljenje, svoj rijaliti je izgradio nekako da bude dobar sa svima - istakla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.