AKTUELNO

Počelo je burno!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", naredno pitanje je postavljeno za Maju Marinković: "Kako više možeš da dozvoliš da te Janjuš iskorišćava i ponižava, a posle svega mu se uvlačiš u krevet?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam kredibilitet da se pravdam, u pravu su! Svi vide kako ja pravim haos, a niko kada sam isprovocirana, ali moje emocije su jače od toga - rekla je Maja.
Ponižava je jer zna da ga ona voli, ja sam čekala ovu temu. On je napadao mene i Zerinu, jer smo rekle da ćemo da komentarišemo! On zna kakva je Maja i šta god da joj kaže, ona će da dođe u krevet, on je manipulator i igra rijaliti. On pokušava da joj smeti zbog rijalitija, on joj brani da dođe u krevet, a moli Boga da dođe! Meni je žao Maje, jer ona je psihički loše zbog njega. Ja više posle svega nemam sažaljenja za nju, jer sama sebi sve radi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da me Miljana komentariše, jako mi je drago! Njoj kad je bilo najgore, bio sam joj dobar a sada joj je žao Maje za koju je rekla da je k*rva, i da nećeš da budeš kao ona! Ja bih najviše voleo da mogu da se igram sa njom, ali ne mogu ako sam reko da sam joj vratio za neke stvari ja jesam, a ja sam slab na nju i to je tako! Ja nju ne ponižavam i nikada je nisam iskoristio, znam da me ona poznaje dobri i povlači poteze da ispadne tako. Ja joj kažem uvek da porekine, ali ona neće i sada ja živim ono što sam uradio. Sve mi se skupilo sada i ovo su mi najgori dani u zadruzi. Ja mrzim što je volim. Ja njoj kažem da ne jaše po meni u krevetu, mene je sramota zbiog svega i ja volim moje dete više od Maje, ali ona se ljuti i kada ja kažem da volim moju bivšu ženu, jer je to osoba koja mi nikada ništa loše nije uradila - rekao je Janjuš.
Majo ako si sigurna da te voli, zašto ga pitaš nekoga sa kim on sedi i šta radi? - pitao je Mića Maju.
Ja to radim jer nemam poverenje u njega, a znam da me voli - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga