AKTUELNO

Počelo je.

Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca", a zadrugarima voditelj Milan Milošević postavlja pitanja koja ste vi postavili. Prvo pitanje pročitano je za Nenada Aleksića Ša: "Da li si noćas shvatio šta si dobio, a šta si izgubio?"

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatio sam da sam prebacio i kada pijem nikada mi se nije dešavalo, a ovde mi se desilo drugi ili treći put. Stvarno ne znam šta mi je i prs'o sam, i Tara mi je rekla da jesam! - rekao je Ša.
Dobio je konkretnu ludaču - rekla je Tara.
Nije on konkretno rekao šta je dobio a šta izgubio i obraćao si se Ivani i rekao si da si sve stvorio i nisi zaslužio da budeš ostavljen i to je zaključak! - rekla je Sandra.
Pričao si u množini i pitao si se da li si dobar čovek ikome! I tada si rekao kako se lečiš od prehlade pa ideš na nastup, pa si sveo na jedninu pa si se pitao kako te je neko ostavio - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam i da mi je jako teško jer nemam kome da se jadam! - dodao je Ša.
On je meni rekao da nije ono on i da se pretvara, i kako mu je teško jer je sve izgubio - rekao je Mića.
Ja sam donela zaključak da je mom dečku krivo jer ga je žena ostavila i sada čujem sve, i plakao si zbog supruge i to je u redu ali si trebao da mi kažeš da nemaš emocije. Kažeš kako je ne voliš i nećeš da se miriš, a onda se napiješ i kažeš šta misliš i osećaš, a ovamo se kune kako ne želi da je vidi i kako čeka da se razvede i da mene zaprosi - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Aman Tara, ja sam plakao jer si me ti ostavila i ne znam šta se desilo, pre neko veče raskida, sinoć beži i zove obezbeđenje da me sklone! Ja sam sa Tarom i sa Ivanom nikada neću biti, ja sam rekao šta sam rekao, stalno su mi pričali kako su mi govorili da sam nula, a cilj je da me ostavi i sada me d*ka ovde da budem papak - vikao je Ša.
On je plakao zbog žene, nju voli a ja nemam dečka - rekla je Tara.
Ti sa mnom tako nećeš da pričaš i kako ja želim da ti nešto uništim, i sada ćeš da vidiš kako ćemo da razgovaramo - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga