AKTUELNO

Burno kao i uvek.

Utorkom uveče zadrugari imaju priliku da se opuste, oraspolože i zaborave na svakodnevne stresne situacije koje stvaraju oni sami. Ali, nije za svakog žurka beg od realnosti, pa i ovog puta imamo pojedince koji su obeležili još jednu spektakularnu žurku u Beloj kući.

Takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijalitija nisu ni bili svesni da će im na žurki pevati Elma Sinanović i Anid Ćusić. Oni su ušetali u kazino u jednom trenutku i pozdravili zadrugare. Odmah je krenulo ludo veselje.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car i Sanja Stanković, potencijalni budući roditelji, su večeras bili u centru pažnje zbog situacije u kojoj se nalaze, a on se trudio da joj ulije sigurnost i pored njenog nepoverenja. Međutim, njihovo zbližavanje je remetila Aleksandra Nikolić, koja se ustremila na Filipa, a Sanja nije mogla da ne primeti njenu napadnost koja je trajala celo veče, te je u jednom trenutku napustila žurku.

Nikolićeva nije odustajala, pa koristila svaku priliku da se obrati Caru, a uhvatila ga je nespremnog kada mu je izjavila ljubav, i tražila od njega isto da čuje. Međutim, on nije ostao ravnodušan, pa ju je sledećom prilikom izvređao i tražio da se udalji od njega, sve vreme se pozivajući na potencijalno trudnu Sanju.

Sanja i Car su primetili u kom su problemu sa Aleks, ali nisu mogli ništa da urade po tom pitanju, pa su otišli do Bele kuće gde su, tako osamljeni, razmenjivali nežne poglede, pa se činilo da ih je njena potencijalna trudnoća i te kako zbližila. Na kraju su zajedno legli i u krevet, ali ga je ubrzo Car napustio, zbog manje rasprave koju su imali neposredno pre spavanja, pa je morao da otkrije detalje Miljani Kulić, koja se pojavila baš tada.

Još jedan par je imao problema u vezi, ali su distanciranjem pokušavali da ih reše. Tajni zadatak Maje Marinković je doprineo da njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem bude bolji nego ikad, i to zato što ne komuniciraju. Pitanje je bilo ko će prvi da poklekne, a prošle noći, ona je bila na ivici.

Naime, Mina Vrbaški i Janjuš su se igrom slučaja našli u Rajskom vrtu, kako bi potražili nešto novca za žurku, ali su pored toga i otvorili duše jedno drugom po pitanju ljubavi. To je, naravno, primetilo oštro Majino oko, pa je odmah sačekala Vrbaški kako bi joj očitala bukvicu.

Mina nije dozvoljavala tim tonom da joj se Maja obraća, pa joj je i uzvratila, a onda je Marinkovićeva morala da se požali drugim zadrugarkama, pa brzo i oraspoložila uz muziku i igranje.

Kao što obično biva, veče nije moglo da prođe bez drame i svađe, pa su za kraj Nenad Lazić Neca i Bora Santana ušli su u žestok sukob zbog spominjanja porodica, ali i Lazićevog pokojnog brata. Dugo nakon toga, ni jedan ni drugi nisu mogli da se smire, pa je svako za sebe dramio i urlao, a Bora je čak odbio da ode u zatvor. Njemu je, takođe, smetalo što su svi stali na Necinu stranu, pa se posvađao gotovo sa svima u spavaćoj sobi, a onda i zaspao.

Autor: I.P.

#Zadruga