AKTUELNO

Haos!

Nadica Zeljković imala je potrebu da ustane za crnim stolom i prokomentariše to što Milica Kemez nije htela da izabere Boru Santanu za omiljenu ličnost, kako je zadrugari ne bi napali u jeku skandala zbog afere sa njenom sestrom Mirelom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se od ove situacije okreće utroba, ali ja ne znam šta ti imaš da gledaš kako ćemo mi tebe da razapnemo, ti si rekla da nećeš da veruješ, to je razaranje. Ja tebe shvatam, ali ne možeš da ideš protiv sebe. Recimo, što nisi izabrala Miću, što se ti vodiš logikom Lili, kada si bila gladna i žedna u centru Beograda, on ti je pomogao, kada si ostala bez ičega. Ja znam da si ti veliki borac - rekla je Nadica.
On je taj koji beži od realnosti, kada bih uzela njega, imala bih dovoljno razloga, ali ja znam kako je nama kada se uhvatimo za ruke i da to ne može da bude tako. Želim da odem tamo i da se iskuliram - pravdala se Milica.
Ali vi ćete se za deset dana ponovo uhvatiti za ruke i igrati kolo. Da se meni desilo, nema te sile da bi ga pogledala u oči. Plakala bih deset dana, godinu dana, mora da izađe to iz mene. Gledaj, Milane, on nije ni rod, ni pomoz Bog, sestra je da, znajući tu situaciju, normalno je da nemaš rešenja. Ja bih morala to sama sa sobom - odbrusila je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga