AKTUELNO

Novi haos!

Emisija "Narod pita" večeras je dostigla vrhunac! Fran Pujas i Paula Hublin u novom okršaju oko potencijalne trudnoće Anđele Veštice.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuješ li šta su ti rekli, da li si stvarno napravio dete Anđeli? - pitao je Milan.
Ma to su gluposti, evo ako ja postanem tata, ti češ biti kuma - obratio see Fran Pauli.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se rodi istetovirano nikad se ne zna - šalio se Fran.
Ja znam da bi voleo da ja ostanem u tvom životu ali od toga nema ništa, kakva kuma, ja nemam ništa sa tim - odgovorila je jasno Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno je čudno da posle tolike ljubavi i veze koju ste imali, sada se vaš razgovor najviše svodi na Vladimira Tomovića, da li si ti sve lagala? - pitao je Milan.
Nisam ja ništa lagala za Frana, ja sam samo rekla zbog čega mi je žao i što sam ispala nečovek prema Vladimiru, ništa drugo - odgovoriloa je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

A on je bas ispao fer prema tebi, kad je pričao da si ku*vetina za crnim stolom. Čovek te je još i ponižavo, smešna si, sama sebi si smešna. I Đedovića veličaš, a govorio je da si ti samo ku*ac od Tome, ja ne znam o čemu ti pričaš - napadao je Fran.
Mene Đedović nije vređao, tačnije niko me nije vređao kao ti, to što je tebi krivo to je drugo, samo se malo smiri, ja sam lagana totalno. To sam naučila od tvog prijatelja Ša. Najteže ti je što ne možeš da me isprovociraš - istakla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje ove rasprave pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga