AKTUELNO

Haos!

U današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Vladimira Tomovića.

Koliko dnevno popiješ tableta da bi poljubio neurednu Paulu, s Zerinom si pio samo jednu?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pijem, ako neko upoređuje moj odnos sa Zerinom i Paulom, njemu treba psihijatar, taj neko ima ozbiljnih problema, a ne znam ni kako napolju prelazi ulicu. Ko god uporedi ta dva odnosa! Tebi je Ša zabranio da pričaš sa mnom posle ćete se svađati, nisi se javila za komentar - rekao je Tomović.
Što si onda sa njom, ako misliš da je to tako, zašto si sa njom?! Spavaš sa njom i tako dalje! - rekla je Tara.
Ti ćeš da mi pričaš o ljubavi, koja si u tom odnosu!? Ti ne znaš šta je ljubav! - uzvratio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti treba da staneš iza tvog odnosa sa njom, a ti se pereš! Pokazao si da se pereš od odnosa od Paule, ti, treb ada te boli uvo, jer kažeš da je iskrena i da se ona zaljubila u tebe! Vidimo nešto novo od Paule, imam pravo da komentarišem! Ja smatram da on ne staje iza svog dela i svoje veze! Ti smatraš da je ona iskrena u odnosu sa tobom i da se zaljubila! - izjavila je Simova.
To što si ti navikla da lažeš o svom odnosu, ja nemam problem sa tim! Zamislite kada Tara priča o stidu i ljubavi! Nikada neću stati iza onoga što je Paula Hublin uradila, ja nikada nisam rekao da sam zaljbuljen i da je volim, ja sam nju pitao koga više voli mene ili Filipa, ona je rekla FIlipa, isto tako sam ja rekao da više volim Erminu - poručio je Tomović.
Ja se ponosim svime što sam uradila! - poručila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga