AKTUELNO

Nije prećutao!

Miljana Kulić bila je iznenađena i šokirana zbog sukoba sa Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Đedovićem tokom proslave rođendana Mišela Gvozdenovića, te su njih dvoje večeras popričali. Mišel joj je skrenuo pažnju da ga ne meša u njihovu raspravu, te je ona imala što šta da mu kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa loše za tebe nisam rekao, to što ti imaš sa Đedovićem, ja u to ne ulazim, on mene ne ubacuje, nemoj ni ti! Ti si počela da mi pretiš, to si u besu rekla, ako imaš šta da kažeš, reci brate. Nemoj to da radiš - poručio je Mišel.
Ja sam htela da sednem pored tebe, to sam rekla u afektu. Ja sam došla na rođendan, sela sam naravno, čitao si čestitke, da te ispoštujem, nisam grabila kao ostali. Nisam te ja ubacila ni u šta, nego tvoj drug Čorba i ovaj (Marko), uzeli su glavu od praseta i govorili kako me nije sramota da jedem tu hranu - pričala je Miljana.
Samo da te pitam, da li sam te zamolio da ne radite to za rođendan, da se svađate? Ali ja tebi ne mogu da pričam šta da radite, ja sam te samo zamolio - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te ispoštovala i nisam to radila - tvrdila je Miljana.
Da, ali onda si ti počela da ću tek videti šta ćeš da izneseš o meni na poligrafu! - poručio je Mišel.
Ne može očima da te gleda, samo to radi da mu ne bi skakala po krevetu - dobacio je Đedović.
Nema razloga da me se bojiš! Uključili su te Čorba i Čm*rko! - ubacila se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga