AKTUELNO

Nije prošlo mirno.

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi nastavili s prikazivanjem uspomena, a Mišel Gvozdenović imao je priliku da prvi za danas vidi svoje najdraže životne trenutke. Miljana Kulić pomno je pratila svaku fotografiju, dok pevač nije mogao da skine osmeh sa lica. Takođe su prikazane i njihove zanimljive scene, koje su nasmejale sve.

Što se tiče snimaka sa Miljanom... nemam šta da kažem, lepe slike od ranije, imao sam bujnu kosu, sada je nestala, ali se nadam da će se vratiti - prokomentarisao je Mišel.
Sve ove slike znam, iako me je blokirao, ja napravila lažni profil i uđem na instagram da sve vidim. Ne znam šta bih rekla, ja njega volim i drag mi je. Ja uglavnom izgubim osobe koje volim, žao mi je što se nismo družili ovih deset meseci, što se nismo zezali, žao mi je zbog svađa, trebalo je samo da pevamo i šalimo se. Išla sam sinoć do hotela i lepo sam se provela - komentarisala je Miljana.
Rekao sam ti da ćeš sledeći put da letiš u jezero - odbrusio joj je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Počela je da ga liže i molila ga je da je poljubi, cirkus je bio u hotelu, očekujem i večeras cirkus - objasnila je Sanja.
Ja večeras ne idem na žurku, vreme ću sama provoditi, više mu se neću obraćati, jer se od mene pravi ovde katastrofa. Htela sam da ga poljubim, ali više neću ni da se šalim sa njom. Evo, Car mi je u izolaciji, pa ću se sa njim šaliti i provoditi vreme - uvredila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljive uspomene, mislim da ima društveniji život i više porodičnih momenata, vidi se da je normalan i kulturan, nismo videli neki ljubavni život, o tome mnogo ni ne znamo. Miljana i on su mnogo simpatični, neka se on ljuti koliko hoće - govorila je Milica.
Mislim da je Miljana sve druge smarala više nego Mišela, ne znam o čemu sad on priča, to je sve mlaka voda, mislim da je ona više atakovala na Ša, neke fotke su mi malo pederske, ali sve je to okej - dodao je Car.
Ja ne volim da se zna ko mi je devojka, možda samo par slika imam sa devojkom sa kojom sam bio 3 godine, inače čuvam tu intimu - objasnio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga