AKTUELNO

Nije prećutao.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavio je Anđelo Ranković, a bilo je upućeno Marku Đedoviću.

Gospodine Đedoviću, zašto osoba sa vašim kvalitetima ne može da pobedi u rijalitiju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Gomila ljudi ovde ne razlikuje formu od suštine. Matore k*rve gastarbajterke nađu ovde osrednji k*rvicu koju podržavaju. Kada pogledaš sa druge strane, imaš muške pobednike rijalitija, ekstremno loše ljude, koji su izigravali žrtve, j*jarski provocirali druge... Ja stvarno nisam spreman na takve stvari. Moja pobeda bi značila da smo se kao društvo unapredili. Narod ne voli bolje. Samo u jednom slučaju su pogodili. Narod voli gore od sebe. Narod voli da kaže: "Vidi, ovo je državni probisvet, a ova moja je samo seoska k*rvica". Niko ne voli da vidi nekog lepšeg, pametnijeg, sposobnijeg... Mene bi bilo sramota da pobedim vođen prethodnim pobednicama - govorio je Đedović.
Malo mi je previše omalovažavanja. Devojke sada ćute, podržavaju ono što on priča, ako podržavaju, onda ok - dodao je Karić.
Pričao sam o prošloj i pretprošloj sezoni. Možda se ne pronalaze u tome što sam pričao. Možda ovim izazivam bunt kod naroda da urade suprotno ove godine. Da pobedim, to bi značilo da se narod osvestio - rekao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

A da onda u petici pobedi ološ? To bi značilo da se nije promenila svest - govorio je Karić.
Ja se ne obraćam ljudima koji se poistovećuju sa Ivama, Lunama, Milošima Bojanićima... Obraćam se pametnom delu Balkana - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.