AKTUELNO

Glasajte.

Sa 30% glasova publike, pobednici prošlonedeljne ankete "Šimanovci Fashion Week", koja je bila posvećena svatovima sa svadbe Mine Vrbaški i Filipa Cara, su Jovana Ljubisavljević i Fran Pujas, koji su na svadbi dobili ulogu Minine sestre i brata. Ove nedelje osvrnućemo se na jednu od omiljenih aktivnosti zadrugara - spavanje. Tačnije na njihovu odeću za boravak u krevetu, a Vi u nastavku možete odabrati najupečatljiviju.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvetna spavaćica sa ogrtačem

Pevačica Rialda Karahasanović važi za jednu od najlepših zadrugarki. Iako su mnogi zadrugari ubeđeni da njeno srce pripada Vladimiru Tomoviću, ova zadrugarka nedavno je uplovila u vezu sa Kenanom Tahirovićem. Osim Kenana i Vladimira, jedno vreme se za njenu ljubav borila i Jovana Tomić Matora. Svi su složni da pevačicina pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njen omiljeni komplet za spavanje sastoji se od crne spavaćice i ogrtača koji na sebi imaju cvetne motive. Ako je ovo i Vaš omiljeni komplet, glasajte u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Negliže koji malo toga ostavlja mašti

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili se već tradicionalno nalazi na našim modnim listama. Komad odeće zbog koga se Lili često nalazi na udaru zadrugara je njen neon pink negliže sa čipkanim detaljima. Zbog ovog komada odeće Ljiljana se nedavno našla u sukobu sa Tomovićem, koji ju je napao i rekao da ona nema garderobu koja nije mrežasta ili providna i da namerno pokušava da izazove pažnju svojim telom. Jedno je sigurno, Lili je upečatljiva šta god da obuče, a posebno se ističe svojim neonskim kombinacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

"Pamela iz Bora"

Zbog svog izgleda Sanja Stanković je dobila simpatičan nadimak od Bore Santane - Pamela iz Bora. Pošto je poznata kao jedna od najatraktivnijih takmičarki svih sezona, nije ni čudo što su mnogi zadrugari uzdisali za njom, kao ni to što njena bivša devojka Jovana Tomić Matora i dalje ne može da je preboli. Iako je ovih dana, zbog simpatija prema Franu Pujasu, počela da se oblači "alternativnije", Stankovićeva često nosi i nežnije boje, koje pristaju njenom "barbi" fazonu. Pastelno roze spavaćica sa natpisom "jutarnja rutina" i njena plava kosa čine Sanju da izgleda kao prava živa barbika.

Foto: TV Pink Printscreen

Povratak eleganciji

Nešto što je obeležilo dosadašnje trajanje najgledanijeg rijaliti programa u regionu su svakako i ljubavne vratolomije Mine Vrbaški. Samo prošle sezone mogli smo da gledamo njen uspod i pab zbog ljubavi prema Vladimiru Tomoviću, kao i uspon i totalni sunovrat zbog veze sa Mensurom Ajdarpašićem. Takmičari "Zadruge 3" često su poredili ova dva odnosa, pa su govorili da je Mina blistala sa Tomovićem (dobila je nadimak "Desanka Maksimović" od Zorice Marković zbog šešira koji je nosila), kao i da je totalno posrnula kada je ušla u uzajamno posesivni odnos sa Mensurom. Mina je tada i smršala i totalno se zapostavila fizički, zbog čega je odlučila da u "Zadrugu 4" uđe sa novim stavom. Vrbaški je po samom ulasku obećala da više neće biti neuredna, kao i da ćemo gledati novu Minu, koja će se sređivati. Osim što svakodnevno možemo videti neke elegantnije kombinacije na njoj, Mina je ove sezone dopunila i sportsku, kao i garderobu za spavanje. Komad koji je svakako privukao pažnju je njena roze pidžama sa cvetnim motivima.

Foto: TV Pink Printscreen

Polka tačke su (skoro uvek) u trendu

Odevne kombinacije Miljane Kulić već četvrtu sezonu "Zadruge" zaredom postaju viralne. Osim uskih s*ksi haljina i upečatljivih trenerki koje često upotpuni visokim potpeticama, Miljana često "prošeta" i nešto ležernije komade. Iako je njena "on-off" veza sa Lazarom Čolićem Zolom i više nego turbulentna, postoji jedna konstanta u ovom odnosu - krevet. Zbog ovoga često u emisijama Miljanu možemo videti u pidžami ili spavaćici. Tako je njena roze spavaćica sa ljubičastim polka tačkama nedavno izazvala veliku pažnju. Polka tačke su jedan od motiva koji mnogi vezuje za neka prošla vremena, pa ih tako smatraju retro izgledom, ali ih često kreatori vraćaju u svoje kolekcije. Da li je i na Vas ovaj komad ostavio jak utisak?

Foto: TV Pink Printscreen

Leptirica

Kao što smo već pomenuli, Miljanu često možemo videti u pidžamama ili spavaćicama, pa će se tako još dve kombinacije naći na ovoj listi. Jedna od njih je roze pidžama sa leptirićima, koja je privukla budno oko kamere.

Foto: TV Pink Printscreen

Omiljeni komad odeće

Svako od nas ima komad odeće u kome se oseća najopuštenije. Za Miljanu je to ovih dana crni donji deo pidžame, koji kombinuje sa raznoraznim majicama. Kulićevu smo i danas uhvatili u ovoj pidžami, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je red da i ove nedelje odaberete komad odeće koji je ostavio najjači utisak na Vas.

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#Šimanovci Fashion Week