AKTUELNO

GLASAJTE!

Situacija sa koronavirusom se lagano smiruje, te su samim tim i epidemiološke mere popustile, a poznate dame konačno imaju povoda da zablistaju na raznim događajima u gradu.

Sve to naravno možemo ispratiti na njihovim Instagramima, gde se gotovo takmiče u sjaju, sreći i luksuzu.

Čitaoci nabržeg portala u Srbiji, Pink.rs, su prošle nedelje glasali za modnu ikonu nedelje, a pobedu su odnele atraktivne uraganke koje su nas ove godine predstavljale na najprestižnijem muzičkom takmičenju u svetu i osvetlale obraz domaćeg šoubiznisa. Devojke su pokazale da i Srbija ima izvođače koji mogu da pariraju najvećim svetskim zvezdama.

Foto: J. Simonović

Na iznenađenje mnogih, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izglasana je za modni promašaj nedelje.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevači su jedva dočekali da ponovo zapevaju na nastupima, pa tako i Jelena Kostov. Ona je u crnoj mini haljini ispozirala pored mikrofona na jednoj velelepnoj terasi, a mnogi su se složili da odavno nije ovako zablistala.

Jedna od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, Edita Aradinović, nedavno je doživela peh, kada je u medijima osvanula njena eksplicitna fotografija, koju je sama, kako ona kaže slučajno, objavila na svom Instagram storiju. Edita godinama žari i pali, a otkako je izašla iz grupe ''Ministarke'' važi za jednu od najbolje stilizovanih pevačica na ovim prostorima.

Editina starija sestra, Indira Indi Aradinović nakon što je liniju dovela do savršenstva, ona se odlučila i na drastičnu promenu boje kose, te više nije crnka, već jedna od malobrojnih crvenokosih pevačica na ovim prosatorima. Sada je pozirala u sportskom izdanju i pobrala simpatije fanova.

Čuvena folk pevačica Aleksandra Prijović, pojavila se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom zasijala u žutoj kombinaciji koja je istakla njenu prelepu figuru i nikog nije ostavila ravnodušnim.

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, već nedeljama ne živi sa pevačem, a očigledno da joj sloboda prija. Ovog puta vidno raspoložena pozirala je u plavom kombinezonu i pobrala brojne simpatije pratilaca.

Pevačica Ilda Šaulić svojim nesvakidašnjim damskim izdanjem iznenadila je mnoge. Ćerka pokojnog legendarnog pevača Šabana Šaulića ispozirala je u zanosnom izdanju i zapalila Instagram.

Autor: M.M.

#Modna patrola