AKTUELNO

GLASAJTE!

Situacija sa koronavirusom se lagano smiruje, te su samim tim i epidemiološke mere blaže, a poznate dame konačno imaju povoda da zablistaju na raznim događajima u gradu.

Sve to naravno možemo ispratiti na njihovim Instagramima, gde se gotovo takmiče u sjaju, sreći i luksuzu.

Događaji koji su svakako obeležili period za nama, o kojima su svi mediji brujali, su proslave porodice Ražnatović.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, ćerka Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasija, nedavno je proslavila svoj rođendan, i tom prilikom okupila veliki broj estrade, porodice i prijatelja u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Ražnatovićeva je zablistala u žutoj haljini sa šljokicama i sve ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Samo nekoliko dana kasnije, njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović na proslavi prvog rođendana svog unuka Željka, zablistala je u nesvakidađnjem izdanju, a kada se pojavila pred novinarskim ekipama i paparacima, pozirala je onako kako smao ona ume.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Popularna pevačica, Dara Bubamara, nedavno je izdala novu pesmu, ali i doživela pravi pakao privatno, budući da joj je preminula bivša svekrva, koju je pevačica gledala kao majku. Bubamara je prošle nedelje gostovala u najgledanijoj televiziji ''Pink'', nakon čega su je paparaci uslikali na parkingu pored njenog luksuznog četvorotočkaša, a Darina linija i zanosne obline skretali su pogled svima.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Mlada pevačica koja svojim ekstravagantnim imidžom pomera granice domačeg šoubiznisa, pre nekoliko dana drastično je promenila svoju frizurku. Elena Kitić je poznata po svojim čestim transformacijama, te fanovi željno iščekuju i pomno proprate svaki njen korak.

Najpopularnija pevačica mlađe generacije, koja se proslavila učešćem u ''Zadruzi 1'', Teodora Džehverović ne prestaje da intrigira javnost svakim svojim potezom. Nema sumnje da je Džehverovićeva jedna od najbolje stilizovanih mladih dama sa naše javne scene, a nedavno je održala svoj prvi nastup nakon godinu dana na jednom prestoničkom splavu, gde je atmosferu dovela do usijanja, ali i Instagram.

Pevačica raskošnog glasa i vatrenog izgleda, koja je prepoznatljiva po emotivnim izvedbama najskupljih pesama, svijim pratiocima na Instagramu elegantnim izdanjem priredila je pravi praznik za oči. Marina Visković je pozirala, a lajkovi i komentari su se samo nizali.

Nakon što su zauzele 15. mesto na najprestižnijem muzičkom talmičenju na svetu, atraktivne Uraganke gostovale su na najgledanijoj televiziji ''Pink'', i kod Ognjena Amidžića otkrile sve detalje sa Evrovizije.

Foto: J. Simonović

Autor: M.M.

#Modna patrola