AKTUELNO

Glasajte i ove nedelje!

Lepi Mića je već drugu nedelju zaredom takmičar koji je ostavio najjači modni utisak na publiku. Njegova odevna kombinacija sa "Zadrugovizije", koju je nosio i po Beloj kući, osvojila 55% glasova publike, pa je tako pevač ubedljivo za sobom ostavio ostale takmičare. Podsetimo, u prvoj nedelji glasanja za najjači modni utisak Lepi Mića je odneo pobedu svojim tigrastim kardiganom.

Došlo je vreme za novo glasanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog puta odlučili smo se za malo drugačije izdanje rubrike "Šimanovci Fashion Week". Nećemo se osvrnuti na kombinacije koje su zadrugari nosili tokom nedelje, a bilo je mnogo upetačtljivih, već na današnji dan. Danas je bio poseban dan na velelepnom imanju u Šimanovcima. Mina Vrbaški i Filip Car stali su na ludi kamen, a oni trenutno borave na Rajskom ostrvu, gde se odigrava njihov medeni mesec. Danas ćete moći da glasate za modni utisak sa svadbe, a kako je mlada zablistala na venčanju u venčanici koju je dobila, nju ćemo ovog puta izuzeti iz glasanja, kako bi bili fer prema ostalim takmičarima. U nastavku ćete moći da vidite odevne kombinacije današnjih svatova i odabrati koja je na vas ostavila najjači utisak.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladina kuma

Jovana Tomić Matora se ove nedelje našla u ulozi kume Mine Vrbaški, koju je zajedno sa ostalim članovima "porodice" čuvala u hotelskoj sobi, sve dok svatovi nisu došli da je "kupe". Matora, koja po sopstvenom priznanju, ne voli da nosi ženstvenu odeću, danas je obukla haljinu sa dubokim dekoltekom koji je prekriven trakicama, a koja se pripila uz njeno telo i sve to je začinila perikom koju je uzela od Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladini sestra i brat

Mina Vrbaški je iznenadila mnoge kada je za svog rođenog brata odabrala Frana Pujasa, a za sestru Jovanu Ljubisavljević. Njih dvoje su prvi zadrugari koje su Filipovi svatovi videli danas na putu do hotela. Oni su se odlično snašli u ulozi, a kako su oboje i modeli, očekivalo se i da će zablistati i u modnom smislu. Da li su opravdali poverenje publike?

Foto: TV Pink Printscreen

Deveruše

Nataša Radan i pevačice Rialda Karahasanović i Sandra Rešić bile su Minine deveruše. Ove zadrugarke pratile su Minu u stopu na venčanju i bile tu za nju, a svaka se odlučila za drugačiji stil - Nataša je odabrala letnju haljinicu sa karnerima u boji breksve, Sandra je imala metalik sivu haljinu koja je išla do poda, dok je Rialda nosila teget komplet, koji je istakao njene noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladina majka

Svoju mezimicu danas su Caru predali Nenad Aleksić Ša i Žana Đorđević, koji su se našli u ulozi Mininih roditelja. Žana je zadrugarka čiji izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koji se često menja, a danas je odlučila da iznenadi takmičare i publiku, kako joj je ovo možda poslednji dan u "Zadruzi". Podsetimo, Žana je nominovana za izbacivanje ove nedelje. Ona je na svadbi nosila tirkiznu haljina, a ono što je privuklo pažnju je i njena frizura. Do sada nismo videli Žanu u ovakvu izdanju, kao ni sa kovrdžavom kosom u ovom stilu, tako da se i ona našla u izboru za najjači modni utisak nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladoženjin brat

Kristijan Golubović danas se našao u ulozi rođen brata mladoženje Cara, koga je i obukao za ovo venčanje. Kristijan je pažnju na proslavi privukao svojim ljubičastim džemperom, koji je obukao preko košulje, ali i plesom sa Sanjom Stanković, koji su svi pomno posmatrali.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladoženjina sestra

Čast mladoženjine strane branila je i Miljana Kulić, koja je dobila ulogu Filipove sestre. Miljana se danas odlučila za nešto svedeniju kombinaciju nego inače, koju su krasili biserni detalji, a sve to je upotpunila i minđušama koje ne mogu, a da se ne primete.

Foto: TV Pink Printscreen

Crno zlato

Ljiljana Stevanović Lili se već treću nedelju zaredom nalazi u anketi za najjači modni utisak nedelje. Iako se često trudi da bude u pozadini dešavanja, Lili privlači pažnju svojom pojavom. Iako na današnjoj svadbi nije imala nikakvu specijalnu ulogu, Lili je uspela da privuče pažnju kamera svojom crno-zlatnom haljinom i ogrlicom koja je krasila njen dekolte. Na njene čari opet nije ostao ravnodušan Bora Santana, koji je zaplesao sa njom kasnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#Šimanovci Fashion Week