AKTUELNO

Hit!

Ove večeri u emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u u gostima kod Stefana Miloševića Pande i Stefana Kandić Kendija našao se Darko Tanasijević, voditelj najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga". Kako je već dobro poznato, Darko je jednoj od lica koje zadrugari najbolje upamte i najviše vole iako je on uvek objektivan prema njima.

Foto: Red TV Printscreen

Darko je ove večeri u emisiji "Pitam za druga" komentarisao nove zadrugare, koliko su mu zanimljivi, ali i otkrio kakav ritual ima posle emisija.

Spremniji su i interesantniji na neke stvari. I ono što moram da primetim, dosta je novajlija i svi su interesantni svako na svoj način, sve mi se ovo sviđa, pogotovo ti ulasci vanredni, meni je ovo ludilo. Naravno da pratim, ne znam koliko se to na mom licu primećuje (smeh). Pratim naravno, 24 sata, ulazim tamo, pa krenem kući, gledam na Kliku, pa na portalu Pink.rs pratim, stalno gledam. Ritual mi je posle emisije burek sa sirom, mnogo me iznervira ako to okačim na stori, odmah me napadnu da to nije burek, već da je burek sa mesom, a ovo je sirnica (smeh) - ispričao je Darko.

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Darko Tanasijević

#Pitam za Druga

#Red Tv