AKTUELNO

Zadrugari se ne smiruju!

U toku je specijalna nedelje u "Zadruzi". Takmičari koji su ostali u Beloj kući pokušavaju da vrate "otete cimere" učestvovajući u kvizu znanja koji vodi voditelj Darko Tanasijević. Trenutan rezultat na tabeli je 58 poena za ekipu A, dok ekipa B ima 51 poen.

Dan mrtvih obeležava se u - bilo je pitanje za Kristijana i Miljanu, koje Darko nije ni mogao da završi, jer su oboje stiskali taster pre vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanasijević je uveo nova pravaila, zadrugari su morali da drže dva metra odstojanja od tastera.

Dan mrtvih obeležava se u kojoj zemlji? - završio je Darko pitanje, a Golubović je tačno rekao Meksiko.
Koliko padeža ima srpski jezik? - bilo je pitanje za Minu i Janjuša, a Vrbaški je konačno dala tačan odgovor - 7.
Glavni grad Kanade je? - bilo je pitanje za Sanju i Maju, a Stankovićeva je pogodila da je to Otava, te je ekipa A osvojila 61. poen.

Foto: TV Pink Printscreen

U kojoj zemlji se proizvode automobili marke Hjundai? - bilo je pitanje za Nadicu i Mišela, a Darko je morao i njih da odvoji 2 metra od tastera. Ni Nadica, ni Mišel nisu znali tačan odgovor.

Darko je odlučio da od sada svi stoje 2 metra od tastera.

Koji je glavni grad Estonije? - bilo je pitanje za Matoru i Boru, a Santana je tačno odgovorio Talin i tako osvojio 52. poen za ekipu B.
Koja je valuta Švajcarske? - glasilo je pitanje za Milicu i Teodoru, a Kemezova je tačno odgovorila franak, pa se našalila: - Bila sam tamo, ha, ha!

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je glavni grad Tajlanda? - bilo je pitanje za Pauli i Jovanu, a Hublinova je tačno odgovorila Bankok, te osvojila još jedan poen za ekipu A.
Koliko minuta ima jedan sat? - bilo je pitanje za Aleks i Necu, a Nikolićeva je tačno odgovorila 60, te je ekipa A dobila još jedan poen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.