AKTUELNO

Svi tvrdili da se Miljana sve vreme smejala tokom akcije sa Kristijanom!

U toku je emisija "Pitanja novinara", naredna tema koja je otvorena ticala se Kristine Spalević i Kristijana Golubovića i njihove ljubavne romanse koja traje nedeljama, međutim, u poslednjih nekoliko dana, osetile su se neke trzavice. Voditelj Darko Tanasijević ih je najpre upitao zašto je unoći za nama, došlo do svađe među parom, a Kristina je prva imala reč:

Foto: TV Pink Printscreen

U zbrci sam zbog spoljnog sveta. Na primer, nas dvoje ili zaboravimo sve oko nas, i kada nas stigne sve, ne možemo ni sami sebe da gledamo. takvi su nam temperamenti da mogu lako da se odljutim, ali eto, na kraju se uskladi i popravi. To sam rekla i njemu sinoć za stolom, gledaoci čuju sve. On kao da nema osećaj kada treba da mi se posveti, kada ne treba da se šali, ili ostalo. On to gleda kao nešto ni malo strašno, ali meni smeta... Neke stvari mi nisu smetale ranije - jer mi nije bilo toliko stalo, ali sad jeste više...Zasmetalo mi je kada je bila igrica, Maja je bila u kupaćem, i oni su igrali s amnom, i ja sam mu to tek uveče rekla. I onse seti toga kada sma ja u rastrojstvu. Korigovao je neke stvari, na primer, gde smo nešto radili, kad smo nešto radili... - rekla je Kristina.
Kristijane, ti si se iznervirao kada se ona nadurila, jesi li ti prokljuvio o čemu se radi? - pitao je voditelj.
Smetaju joj sve one stvari kao i svakoj devojci. kada njen dečko pruža pažnju drugim devojkama, kao kada sam se ja sa njom sprdao na početku. Ona je meni zamerila malo, ništa mnogo za Maju, možda nekih 5 do 10 sekundi sam igrao sa njom tada. Onda je ona posle nailazila, i ja sam rekao da je zgodna, i da je ona ljubomorna jer je 30 kila slabija od nje, i onda je ona poljudela, digla p, i ostalo - komentarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je okej prema Kristini ono od sinoć sa Miljanom? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
To je šou, stavila mi je štiklu na mu*da - dodao je Kristijan.
On je mene hvatao i štipao dole! To se ne sme! Ja nisam ovde došla da me neko hvata za pič*u, ne može niko da me seks*alno maltretira! On je legao preko mene, molila sma Mišela da mi pomogne, on je mene štipao! - vikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ljubomorna na Miljanu? - bilo je naredno pitanje za Kristinu.
Ne - počela je Kristina, pa je Miljana prekinula:
Ne, ja hoću da se žalim! - vikala je Miljana.
Miljana sve vreme si se smejala - dodao je Đedović.
Rekla si da zažmuri da ga poljubiš - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene jurila po apartmanu, stavila je bubicu u veš mašinu i počela je da tverkuje na prstima! Pitala me da li imam sidu i hepatitis jer sam bio sa hiljadu žena, i da hoće da vodi ljubav sa mnom, pa da bude sigurna - vikao je Kristijan.
Prijavićuga policiji, ljudi ustanite kažite! Zajahao me na trosedu - dodala je Miljana.
Miljana, zašto Kristijan ne može da ti odoli? - pitao je voditelj.
Vidi me kao konkurenciju - komentarisala je Miljana, a Kristijan joj je prišao.
Evo Miljana se opet smeje kada joj priđe - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.