AKTUELNO

Šokantno!

Voditelj Milan Milošević obavio je prvi intervju za večeras, i to sa Marijom Kulić, sa kojom je prokomentarisao sve zadrugarske odnose.

Odmah na početku je prokomentarisala odnos Nataše Radan i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve stvari su mi jasne, pratim i u toku sam. Znamo je iz prošle godine, bila je i u Nišu letos, dolazila je kod Miljane, bile su na kafi. Pričaju mi srednje ćerke o momcima sa kojima je ona bila u Nišu, imućniji momci, koji koriste devojke za jedno veče, zna se da su avanturisti, isto to radi i u Beogradu. Isto tako znamo da je rasturila dva braka estradnim umetnicima. Anđelo je hteo da ispadne drugi Tomović, samo što je Tomović rekao da će da se igra, a Anđelo nije rekao, jer ga znamo iz Zadruge 1, ovo nije pravi Anđelo, pravi je onaj iz Zadruge 1, a ovde hoće da se pravi mangup i frajer. Inače, ja i dalje mislim da se njemu od svih ovih devojaka najviše sviđala Paula. Ja sam i pričala sa njim, on je u inat Pauli počeo da priča sa Ivanom, pa je tu isto došlo do nekih emocija, sa Ivanine strane mnogo više. Kada sam pričala sa Ivanom rekla sam joj svoje mišljenje, da je on došao da se igra i da će ona da se prevari, ona mi je rekla da sam u pravu, posle minut nakon što je rekla, ona se pokajala. Nataša nije bila sigurna da će on uopšte reći da je bio sa njom, pa je zbog toga puštala prepiske, da bi imala dokaz da je bila sa njim. Zato je i dala dokaze, da i kada bude pričala ovu priču da ima crno na belo, jer normalan momak ne bi takvu devojku šetao, ne bi proglasio vezu sa njom. On je mogao napolju u spoljnom svetu da bude sa njom isto kao i ostali momci, na jedno veče. A onda se vodi pričama, vidi da je pogrešio, kao da su ga tukli ceo dan, postideo se. On je hteo Ivanu samo da napravi ljubomornom. On i Ivana jesu najlepši par. Ona je na žurki bila potištena, oni su namerno pred njom se ljubili, verovatno je to Nataša, danas je i ona tužna, primetila je da se on odvaja, ona bi najsrećnija bila da je neko predstavi devojkom, ona nije pozvana ovde da bude neki mislioc, nego da devojka radi to što radi. A sada će vrlo brzo da se okreni Ivani - izjavila je Marija.
Da li misliš pošto su ga svi napadali u prvoj sezoni, zvali su ga da je papučar, pa je spavao sa njenom majkom u krevetu, da li sada pokušava da je on neki drugi Anđelo? - upitao je Milan.
Jeste, rekla sam ja da je on pravi Anđelo iz prve sezone, za njega je ona sezona igra, ali ne priliči mu - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga