AKTUELNO

Šokantno!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima kako je Anja Todorović podelila budžete, a prva je bila Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je lepo rekla, ona je na kraju izlaganja potvrdila da će ići sa mnom na after! Ja sam bila grublja kada je bila situacija sa Cveletom, a ona je dala samo da bi ispoštovala Cveleta, jer smo Bora i ja preterali. Danijel se otvoreno Anji udvarao, konstantno je on njoj govorio ,,Anjice", a ona se smejala. Ovo što je Janjuš rekao, svi smo bili tu, posle joj je i Alen rekao, Cvele je rekao na to, Danijel je rekao mala, plava, fatalna, Cveletu tu nije bilo dobro, što mu nije odbrusio kad je bio ovde, ovde se radi o njegovoj devojci. Ne mora nama da veruje! Više mislim da je on kriv, jer je sve to tako olako, on nema stav, on generalno nema stav, kada je to upitanju da odbrusi nekome. Cveleta stvarno svi gotive, nema tu lošu crtu u sebi, nije zao lik. On se samo pokunji i ode, ali što se tiče budžeta, sprdnja, veliki budžeti okej, ovde se smaču, a posle ovu u krevet u koprca se k'o riba na suvom! - izjavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam najmanji budžet da ne bi Cvele ili drugi prebacivali, ona je meni pre tri, četiri dana u pabu rekla da bi mi minimum srednji dala, ja sam se šokirao, ona i ja smo super, ali kad vidim, jedino je Cvele krenuo na mene, kada su rekli da sam je uštinuo, Danijel je posle žurke svašta rekao, on ništa nije rekao. Ja znam da ona mene gotivi, nego je morala to da uradi zbog Cveleta! Ja sam ih pitao da li će biti sami, ne, oni idu svojoj kući, ona svojoj, ja sam rekao šta ako raskinu, ništa, stvarno! Ali dok nije bila vođa, sama mi je rekla da bi mi dala toliki i toliki budžet - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga