AKTUELNO

Svi ponedeljkom, sredom i petkom mogu da se uloguju na internet adresu live.beograd.gov.rs i da uživaju u koncertu, najavio je za TV PINK direktor CEBEF-a Damir Handanović.

Handanović je najavio da se na inicijativu Gorana Vesića pokreće serijal koncerata koji će se održavati u sali Starog dvora.

“Počinjemo u ponedeljak, od 18 sati, i prvi gost će biti naš veliki umetnik Željko Joksimović, koji će za potrebe otvaranja tog serijala ispred Dvora održati koncert koji će trajati sat vremena”, rekao je Handanović.

Kako kaže, to nikako nije poziv da ljudi dođu, već, naprotiv, da ostanu kod kuće i da u karantinu i u svoja četiri zida uživaju u kulturnom sadržaju.

Foto: TV Pink Printscreen

“Oni ponedeljkom, sredom i petkom mogu da se uloguju na internet adresu live.beograd.gov.rs i da uživaju u koncertu. Ono što je bitno jeste da mi taj sajt nakon ukidanja vanrednig stanja nećemo gasiti. Tu ćemo emitovati sve sadržaje koje CEBEF i Grad Beograd organizuju i time smo hteli da pošaljemo poruku ostatku sveta. Takođe, koncerte će prenositi i drugi program Javnog servisa”, rekao je Handanović.

On se zahvalio svim medijskim ranicima, policijskim službenicima, kasirkama, medicinskim radnicima  i svima na prvoj liniji odbrane.

“Mislim da je ovo dobra stvar da koliko toliko potrošimo kvalitetno to vreme dok smo u kućama i da ne bi širili zarazu”, rekao je Handanović, koji dodaje da ćemo pobediti jer predaja nije opcija za Srbiju.

#Beograd

#Damir Handanović

#Koncerti

<
'