AKTUELNO

Damir Handanović, direktor CEBEF-a i član GO SNS, svojim potpisom podržao je izbornu listu naprednjaka “Aleksandar Vučić - za našu decu”.

Handanović je potpis podrške listi dao u prostorijama OO SNS Zvezdara i rekao da su ovo važni izbori koji će odlučiti budućnost Srbije.

„Ne želimo povratak u prošlost, želimo nastavak snažnih reformi i bolji život građana Srbije, koji je počeo da gradi predsednik Aleksandar Vučić. Naša borba biće da težimo da se obezbedi takav životni standard kakav postoji u razvijenim državama Evrope”, rekao je Handanović i dodao da se lista zove “Aleksandar Vučić - za našu decu”, kojom naprednjaci žele da pokažu da se u Srbiji radi na boljem životnom standardu sa željom da našim pokolenjima obezbedimo što bolji život i obezbedimo posao gde će oni svojim radom nastaviti na snaženju Srbije. 

Handanović je izrazio zadovoljstvo što se na Zvezdari, Beogradu, ali i širom Srbije okupio veliki broj građana koji žele da podrže ovu listu i izrazio uverenje da će ona osvojiti pobedu na izborima.

„Uveren sam da ćemo u rekordnom roku prikupiti podršku građana za kandidovanje naše liste”, rekao je Handanović. 

Prema njegovim rečima, gužva kakva je vladala ispred prostorija opštinskih odbora SNS nije video dugo godina i dodao da veruje da će ubrzo biti prikupljeno i mnogo više potpisa nego što je potrebno za predaju izborne liste.

„To znači da bismo u narednim satima mogli da predamo listu i da i zvanično otpočnemo izbornu kampanju koja treba da bude krajnje pozitivna”, rekao je Handanović i dodao da ovi izbori nisu „izbor za život ili smrt”, ali jesu važni za budućnost zemlje.

#Damir Handanović

#Izbori2020

'