AKTUELNO

Mi smo odgovorna gradska vlast i trudimo se, da kako Beograd uzdižemo infrastrukturno, tako da ga uzdižemo i na kulturnom nivou, rekao je direktor CEBEF-a Damir Handanović.

-Beogradska zima je počela 1. decembra i trajaće do 15. februara, počela je sa Trgom bajki ispred UK „Vuk“, a mi već 20. decembra otvaramo na Trgu Republike veliko,klizalište. Mislim da će se najmlađi obradovati. Ono će biti otvoreno do 15.,februara – istakao je Handanović za Pink.

Kako je naglasio, sa Trga Nikole Pašića prebacili smo klizalište na prelepi,rekonstruisani Trg republike, na kom ima prostora za sve.

-To će biti jedna zimska čarolija. Imamo na 17 lokacija, kao i na prigradskim,opštinama razne programe. Imamo oko 700 sati programa, što je zaista rekord.,Prošle godine smo imali oko 500 programa – ističe on.

Kako kaže, programi su raznovrsni i za decu i za odrasle.

Foto: Logo/Beogradska Zima

-Imamo bioskop na otvorenom, na Trgu republike biće svakodnevni koncerti, predstave za decu, mađioničare...-najavio je Handanović.

Što se tiče gradskog dočeka Nove godine, Handanović kaže da će program biti dvodnevni – 30. i 31. decembra.

-Bitno je da bude dosta dobrih izvođača, kako bi privukli i turiste - naglašava on, dodajući da će Pravoslavna Nova godina biti isto u okviru beogradske zime i da će biti ispred Hrama Svetog Save, kao i prošle godine.

#Beogradska zima

#Damir Handanović

'